Hvor kan man købe klistermærker? | Nemprint

Hvor kan man købe klistermærker?

Hos Nemprint kan du få trykt dine klistermærker i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det er ingen hemmelighed, at det er muligt at bestille klistermærker med tryk hos mange forskellige leverandører i både Danmark og i udlandet.

Vi har dog produceret klistermærker siden 2007, så vi har mange års erfaring med produktionen af klistermærker, og vi har den fornødne viden og maskinpark til at producere klistermærker i en høj kvalitet og til en pris, vi kan stå inde for.

Mange størrelser og former

Hos Nemprint kan du købe dine klistermærker i mange forskellige størrelser og former, og vi trykker dem både på ark og på rulle afhængigt af, hvad du foretrækker.

Klistermærker kan benyttes til mange forskellige formål, men er oplagte at bruge til reklameformål, hvad end du ønsker at lægge et klistermærke ved dine produkter, når de skal sendes til kunden, eller du har brug for at udsmykke din butiksfacade.

Mulighederne er næsten uendelige for at anvende klistermærker i reklameøjemed, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette budskab til dine klistermærker.

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som altid sidder klar ved telefonen og tasterne til at guide dig, hvad end det drejer sig om spørgsmål vedrørende trykfilen eller montering af klistermærket.

Læs meget mere om klistermærker fra nemprint her

Log ind på din konto