Hvordan fjerner man klister fra klistermærker? | Nemprint

Hvordan fjerner man klister fra klistermærker?

Har du fjernet et klistermærke fra en glat overflade? Og kan du nu tydeligt se, hvor klistermærket har siddet? Så er du kommet til det helt rette sted, for vi fortæller dig her, hvordan du kan fjerne klistret fra klistermærker på en glat overflade som metal, glas eller plastik.

Det nemmeste er at finde glasrensen frem fra gemmeren, for at se om den kan gøre tricket. Afhængigt af hvor stærkt klæb der er brugt til klistermærket, kan det være forskelligt, hvor hårdføre limresterne er. Du kan også bruge eddike, som endda er miljøvenligt.

Hvis ingen af disse kan klare opgaven, kan du prøve at smøre en smule lampeolie på eller finde en hårdtørrer, der kan varme klistret op, så det bliver nemmere at fjerne med fingrene.

Undgå ridser på overfladen

Husk at du på plastik- og metaloverflader ikke må bruge en skraber – eksempelvis en komfurskraber. Du kan nemt komme til at lave ridser i overfladen og ødelægge dine ejendele, så hold dig udelukkende til opløsningsmidler.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du skal afmontere dine klistermærker, eller hvordan du fjerner det resterende klister fra klistermærkerne, er du altid meget velkommen til at ringe til vores kundeservice for vejledning.

Læs mere om vores klistermærker her

Log ind på din konto