Hvordan fjerner man klistermærker fra glas? | Nemprint

Hvordan fjerner man klistermærker fra glas?

Vi har alle sammen prøvet det – at vi ikke kan fjerne klistermærker fra forskellige overflader uden, at det bliver til et stort irritationsmoment. Men det behøver heldigvis ikke være en bøvlet og irriterende proces, hvis du følger vores simple råd. Der er nemlig nogle meget simple husmorråd, som man nemt kan følge.

Vælg det rette opløsningsmiddel

Når du skal fjerne et klistermærke fra en glasoverflade, eksempelvis en rude, kan du nemt gøre dette ved at bruge et opløsningsmiddel som glasrens. Det er et rengøringsmiddel som langt de fleste allerede har i hjemmet, men hvis ikke dette kan tage de hårdføre limrester, må du finde eddiken frem.

Fordelen ved eddike er også, at den er miljøvenlig. Hvis du hos Nemprint har bestilt et klistermærke med let-klæb vil der ikke være limrester tilbage, når du afmonterer dit klistermærke.

Hvis limen dog bare ikke vil forsvinde fra glasoverfladen, kan du bruge en komfurskraber. Husk at vær forsigtig, så du ikke kommer til at ridse glasoverfladen. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til brugen og afmonteringen af klistermærker.

Vores medarbejdere sidder altid klar ved telefonen og tasterne til at hjælpe dig, uanset hvilket spørgsmål, du brænder inde med.

Læs mere om vores klistermærker her

Log ind på din konto