Hvordan fjerner man klistermærker fra metal? | Nemprint

Hvordan fjerner man klistermærker fra metal?

Det kan være utroligt svært at få limrester fra klistermærker af metaloverfalder, men der er heldigvis råd forude. Det behøver nemlig ikke være en bøvlet og besværlig proces, for med et par simple husmorråd kan selv de mest kradsbørstige limrester komme af. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du skal gøre næste gang, at afmonteringen af et klistermærke giver dig grå hår.

Vælg det rette opløsningsmiddel

Når du skal fjerne klistermærker fra metal, kan du bruge et opløsningsmiddel som glasrens. Det er noget, som langt de fleste har i husholdningen, så du slipper for at skulle ud og lede diverse butikker igennem. Du kan også bruge et mere skrapt middel som lampeolie.

Hvis du gerne vil imødekomme miljøet, er det dog bedst, hvis du finder eddiken frem fra skabet, da den er miljøvenlig. Når du skal fjerne limrester fra en metaloverflade, skal du huske, at du ikke må benytte en komfurskraber, da den nemt kan lave ridser på metaloverfladen.

Hvis du køber klistermærker med let-klæb hos os, kan du være så godt som sikker på, at du ikke vil opleve limrester.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores klistermærker. Vi sidder altid klar ved telefonen og tasterne til at hjælpe og guide dig, hvis du har brug for det.

Læs mere om klistermærker her

Log ind på din konto