Hvordan laver du dine egne klistermærker? | Nemprint

Hvordan laver du dine egne klistermærker?

Der er flere forskellige måder hvorpå du kan designe dine egne klistermærker, men der er hovedsageligt to ting, du kan gøre. Hvis du ikke er en haj til programmer fra Adobe som Photoshop og Illustrator, kan du designe og tegne dit klistermærke i hånden på et stykke papir.

Du kan tegne klistermærket med tudser eller maling og efterfølgende tage et billede af det. Dette billede vil du så kunne uploade på vores hjemmeside, når du bestiller dine klistermærker – og vi sender naturligvis et udkast på den endelige version af dine klistermærker, så du kan være sikker på, at motivet og kvaliteten lever op til dine forventninger.

Design dine klistermærker digitalt

Hvis du har erfaring med programmer som Photoshop og Illustrator, anbefaler vi, at du bruger disse til at designe og tegne dit klistermærke. Det er da også det, som 90 % af vores kunder gør. I disse programmer har du rig mulighed for at designe klistermærket lige netop, som du gerne vil have, at det skal se ud.

Hvis du ønsker at designe dit klistermærke digitalt, men ikke selv har de nødvendige kompetencer til det, er du meget velkommen til at kontakte vores grafikere, som kan hjælpe dig i mål med opgaven.

Læs mere om klistermærker fra Nemprint her

Log ind på din konto