Kan man stryge klistermærker på læder? | Nemprint

Kan man stryge klistermærker på læder?

Man kan godt stryge klistermærker på læder, men det er dog ikke alle salgs klistermærker, der egner sig til dette. Du skal derfor vælge klistermærker, der er produceret med en ekstra kraftig lim, så du er sikker på, at de ikke falder af igen. Vælg derfor vores Heavy Tack folie, der er produceret med ekstra kraftig klæber.

Det er dog ikke kun på læder, du kan stryge klistermærker på, for det kan også lade sig gøre på andre materialer såsom bomuld. Strygemærker på tøjet kan i høj grad være med til at pifte tøjet op, så det bliver mere bemærkelsesværdigt.

Gør dig bemærket med klistermærker på tøj

Klistermærker på tøj kan bruges til flere forskellige formål, men kan være en god idé, hvis du gerne vil gøre dig ekstra bemærket på eksempel en messe eller til en større præsentation. Det kan naturligvis også være en nem måde at pifte arbejdstøjet op på, så virksomhedens logo bliver synligt.

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til at vælge de rette klistermærker – hvad end du skal stryge dem på en læderjakke eller en bomuldsbluse. Vi sidder altid klar ved telefonerne og tasterne til at hjælpe dig.

Læs mere om vores klistermærker her

Log ind på din konto