× Log ind

Klistermærker på ark

Digital printede klistermærker / stickers og etiketter i høj kvalitet og kort levering. Klistermærker i høj kvalitet leveret på ark, eller som enkeltstyk.


Hos NemPrint.dk kan vi printe alle former for klistermærker i alle størrelser. Anvendelses muligheder inkluderer stickers, bil streamers, facader og meget mere.

Vi printer i alle størrelser: Hvad enten du skal printe små klistermærker, stickers eller om du skal printe store klistermærker til bilstreamers eller facader kan vi klare det.


Udskæring: Bestiller du eksempelvis runde stickers eller klistermærker kan vi også skære dem ud - sætter du selv en linje vi kan skære efter, kan vi skære dem uden merpris. Du får mulighed for at specificere din ordre yderligere når du går mod kassen. Her er et eksempel på en fil med cutpath.


Filtyper: Skal du have et firkantet klistermærke kan du blot sende en normal tryk fil i f.eks jpeg,pdf,eps osv. Skal du have skåret dine klistermærker ud skal du sende en vektorfil med en skærelinje.


Se hvad andre har fået lavet her: facebook


Holdbarhed: Digital fremstillet klistermærker uden laminat har en udendørs holdbarhed på ca. 12-24 måneder. Med laminat forlænges holdbarheden med ca 3-5 år, laminat forbedre både printes holdbarhed imod sollys samt imod mekanisk slidtage (som bilvask).


Montering: Skal du montere store klistermærker, er det en fordel at bruge applikationsvæske så klæben på klistermærket ikke bliver aktiveret med det samme. Vi har lagt en udførlig monteringsvejledning med en opskrift på applikationsvæske ind på vores download side


Farver: Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0.  - Dvs. vi printer ikke med hvid blæk


Hvid vinyl vs. Transparent vinyl: Du kan vælge imellem klistermærker på enten hvid vinyl eller transparent vinyl. Vælger du transparent vinyl vil dine klistermærke være gennemsigtige, og de egner sig derfor bedst til at montere på lyse overflade.


 Laminat: Skal mærket holde længere, eller vil det blive udsat for meget sollys eller mekaniskslid, kan levetiden forlænges væsentligt med en laminering. Laminat er en tynd klar film der lægges over printet og beskytter det. Holdbarheden forlænges til ca. 3-5 år. Derudover får det farverne til at fremstå pænere og kraftigere.


Klistermærker til invendig montering på ruden (print på limsiden): Vi kan producere klistermærker hvor der er printet på limsiden. Det er praktisk når klistermærkerne skal sidde invendigt på bilruden, som alarm klistermærker eller invdendigt på en rude, hvor man ikke vil have at uvedkommende skal kunne pille det af. Prisen på klistermærkerne er inkl. 1-sidet laminering, og de kan ikke produceres uden. Så derfor skal man ikke tilvælge laminat på dette produkt.

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage.

Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage.

Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Klistermærker på ark
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse