Nemprint.dk producere klistermærker i alle størrelser i Aarhus

klistermærker på rulle / Etiketter på rulle

Digital printede etiketter / klistermærker på rulle.

Udskæring

Vi producerer alle vores etiketter på vores egne in-house maskiner, vi kan derfor producere små oplæg og skære efter din helt egen skærefil.

 

Filtyper

Skal du have et firkantet klistermærke kan du blot sende en normal trykfil i f.eks jpeg, pdf, eps. Skal du have skåret efter “speciel cut” skal du sende en vektorfil med en skærelinje. Vi skal bruge 2mm bleed til etiketprint. Dertil skal man være opmærksom på at tolerancen er 1mm. Derfor skal man ikke lave tekster og andre elementer for tæt på kanten, som der ikke må skæres i. Det frarådes også at lave en “kant” på din etiket, da de nemt kan komme til at se skæve ud, hvis skæringen rykker sig bare 0,5mm. Det er derfor oftest pænest at baggrunden på mærket fortsætter ud over kanten. Max størrelse for etiketter på rulle er 220x350mm

 

Produktionstid

Standard: 3-4 arbejdsdage.

Express: 1-2 arbejdsdage

Super Express: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Se en video fra vores produktion her.

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til klistermærketryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk os få os til at tjekke den – det er gratis.

 

Holdbarhed Inde / ude

Digital fremstillede etiketter har en rigtig god holdbarhed. De er ridsefaste og limen er permanent. Skal de bruges udendørs eller i et miljø hvor de bliver våde i længere tid skal etiketterne have laminat for at de holder.  Da den vandbaseret blæk kan blive opløst af at være fugtige i længere tid. De kan dog fint tåle at blive våde i kortere perioder, samt tørres af med en klud.

Farver / Kvalitet

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0.  – Dvs. vi printer ikke med hvid blæk. Vi printer i 1600×1600 dpi ultra høj opløsning.  Hvilket tydeligt kan ses, du får selv de helt små detaljer med. Stregkoder bliver helt skarpe, og skriftstørrelser ned til punkt 4 er nemt læselige.

 

Folietyper –  med eller uden laminat ?

Langt de fleste etiketter bliver lavet på glossy PP-film, ønsker du en ekstra stærk overflade kan du vælge at få dem laminerede, dermed er de beskyttet mod væske og mekanisk slidtage. PP-film er dog let-ridsefaste i forvejen. så laminat er kun nødvendig hvis man forventer at de bliver udsat for et ekstra hårdt miljø, eller skal bruges udendørs.

 

Antal ruller pr. ordre / Kerne.

Vi trykker dine labels på ruller der er 220mm i bredden, hvorefter den bliver skåret til mindre ruller. Er din ordre på f.eks. 1.000 stk. Ø50mm vil der kunne være 4stk. ved siden af hinanden, du vil derfor modtage 4 ruller med 250stk på hver. Alle vores etiketter leveres på kerner der er Ø76mm indvendige mål.

 

 

Log ind på din konto