Nemprint.dk producere klistermærker i alle størrelser

Klistermærker

Hvad enten du skal printe små klistermærker, stickers eller om du skal printe store klistermærker til bilstreamers eller facader kan vi klare det.

Udskæring

Bestiller du eksempelvis runde stickers eller klistermærker kan vi også skære dem ud – sætter du selv en linje vi kan skære efter, kan vi skære dem uden merpris. Du får mulighed for at specificere din ordre yderligere når du går mod kassen. Her er et eksempel på en fil med cutpath.

Filtyper

Skal du have et firkantet klistermærke kan du blot sende en normal tryk fil i f.eks jpeg,pdf,eps osv. Skal du have skåret dine klistermærker ud skal du sende en vektorfil med en skærelinje.

Produktionstid

Standard: 3-4 arbejdsdage.

Express: 1-2 arbejdsdage

Super Express: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til klistermærketryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk os få os til at tjekke den – det er gratis.

Holdbarhed

Digital fremstillet klistermærker uden laminat har en udendørs holdbarhed på ca. 12-24 måneder. Med laminat forlænges holdbarheden med ca 3-5 år, laminat forbedre både printes holdbarhed imod sollys samt imod mekanisk slidtage (som bilvask).

Montering

Skal du montere store klistermærker, er det en fordel at bruge applikationsvæske så klæben på klistermærket ikke bliver aktiveret med det samme. Vi har lagt en udførlig monteringsvejledning med en opskrift på applikationsvæske ind på vores download side

Farver

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0.  – Dvs. vi printer ikke med hvid blæk

Hvid vinyl vs. Transparent vinyl

Du kan vælge imellem klistermærker på enten hvid vinyl eller transparent vinyl. Vælger du transparent vinyl vil dine klistermærke være gennemsigtige, og de egner sig derfor bedst til at montere på lyse overflade.

Folietyper –  med eller uden luftkanaler ?

Har du brug for store klistermærker til vindues dekoration, anbefales det at du bestiller vores folie med luftkanaler, den er derfor meget nemmere at montere uden at folien folder og laver bobler. Hvis det er til permanent vindues dekoration skal du også have dem lamineret.

Har du kampagner eller foliereklamer du vil udskifte med jævne mellemrum er det ikke nødvendligt med så god en folie.  Der kan du vælge en billigere folie som du kan bestille i produktet facade folie her.

Laminat

Skal mærket holde længere, eller vil det blive udsat for meget sollys eller mekaniskslid, kan levetiden forlænges væsentligt med en laminering. Laminat er en tynd klar film der lægges over printet og beskytter det. Holdbarheden forlænges til ca. 3-5 år. Derudover får det farverne til at fremstå pænere og kraftigere.

Klistermærker til invendig montering på ruden (print på limsiden)

Vi kan producere klistermærker hvor der er printet på limsiden. Det er praktisk når klistermærkerne skal sidde invendigt på bilruden, som alarm klistermærker eller invdendigt på en rude, hvor man ikke vil have at uvedkommende skal kunne pille det af. Prisen på klistermærkerne er inkl. 1-sidet laminering, og de kan ikke produceres uden. Så derfor skal man ikke tilvælge laminat på dette produkt.

Log ind på din konto