Mere om klistermærker | Nemprint

Mere om klistermærker

Om Skærelinjer

Er dit klistermærke firkantet kan vi skære uden skærelinjer. Ellers skal der være en stroke/streg hvor der ønskes skåret. Under downloads har vi eksempler på klistermærker med skæremærker. Vi kan skære de fleste figurer og streger ned til 2mm.

Holdbarhed

Digital fremstillet klistermærker uden laminat har en udendørs holdbarhed på ca. 12-24 måneder. Med laminat forlænges holdbarheden med ca 3-5 år, en laminat forbedre både printes holdbarhed imod sollys samt imod mekanisk slidtage.

Montering

Skal du montere store klistermærker, er det en fordel at bruge applikationsvæske så klæben på klistermærket ikke bliver aktiveret med det samme. Vi har lagt en udførlig monteringsvejledning med en opskrift på applikationsvæske ind på vores download side

Farver

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0. Der kan derfor ikke trykkes hvid.

Hvid vinyl vs. Transparent vinyl

Du kan vælge imellem klistermærker på enten hvid vinyl eller transparent vinyl. Vælger du transparent vinyl vil dine klistermærke være gennemsigtige, og de egner sig derfor bedst til at montere på lyse overflade. Der er ikke en hvid baggrund under farverne. Så lyse farver vil forsvinde på en mørk  baggrund hvis du vælger transparent.

Folietyper 100my vs. 200my – non-perm

Har du brug for store klistermærker til vindues dekoration, anbefales det at du bestiller vores 200my non-perm folie, den er dobbelt så kraftig som vores 100my folie, og er derfor meget nemmere at montere uden at folien folder og laver bobler, derudover er den ikke permanent (derfor nanvnet non-perm) og kan derfor meget nemt pilles af igen efter brug. Har du kampagner eller folie rekamer du vil udskifte med jævne mellemrum er denne folie perfekt til formålet.  “my” er betegnelsen for tykkelsen af folien, en 100my folie svare til ca. et 120g papir, og 200my ca. 240g.

Laminat

Skal mærket holde længere, eller vil det blive udsat for meget sollys eller mekaniskslid, kan levetiden forlænges væsentligt med en laminering. Laminat er en tynd klar film der lægges over printet og beskytter det. Holdbarheden forlænges til ca. 3-5 år. Derudover får det farverne til at fremstå pænere og kraftigere.

Log ind på din konto