Muleposer med print | Nemprint

Muleposer med print

Muleposer med print, Digitalprintede poser til Danmarks laveste priser.

3 slags poser.

1.  Mulepose i bomuld / canvas kvalitet i 140g, lang hank og 38x42cm størrelse. Tynd pose der kan krølles sammen og puttes i lommen. Denne pose er helt hvid, og ikke natur.

2. Canvaspose Model D LH (310g), lang hank, en af vores mest solgte poser, super lækker kvaliet. 43×39 +14cm bund. Kan også skaffes med kort hank. Produktblad her.

3. Canvaspose Model C LH (420g) lang hank, også kendt som “revisorpose” 42x38cm + 10cm sider + bund. Produktblad her.

Filtyper

Vi skal typisk bruge en vektorfil til 1-farvet print, og billedefiler til farveprint. – En vektor fil er en PDF, EPS, AI. En billedefil til fuld farveprint vi typisk være en PDF,  JPEG, PNG, TIFF. – Send os det bedste du kan få fat på, så sender vores grafiker dig et udkast, eller kontakter dig hvis filen du har sendt ikke kan bruges.

Farver / Kvalitet

Vi har flere forskellige trykmetoder at vælge imellem, alt efter hvordan printet ser ud. Vi vælger altid den korrekte printmetode ud fra, hvordan designet ser ud, og hvor stort et oplag der skal laves.  Typisk bliver alle ordre under 100stk digitalprintede. Har du en ordre på over 100stk, og kun 1 farve i dit design, vil vi typisk printe dem med direkte tryk. Vi kan ramme pantone koder helt præcis med 1-farvet print, derfor venligst din pantone farve når du bestiller. Har du brug for 2-farvet eller 3-faret print kan vi også dette.

Miljø venligt print.

Alle vores poser er Øko-tex 100 certificeret. Øko-tex 100 er et kvalitetsstempel på, at vores produkter ikke indeholder kemiske stoffer, som kan skade kroppen. Det samme gælder vores blæk i vores maskiner.

Placering af tryk.

Trykområdet på er 25x30cm., Vi sender altid et mock-up til godkendelse inden trykning går igang.

“Muleposer med print er den perfekte løsning til at fremme dit brand og bidrage til miljøet. Hos Nemprint.dk tilbyder vi et bredt udvalg af muleposer med tilpasset tryk, der sikrer synlighed og bæredygtighed. Vores muleposer er fremstillet af miljøvenlige materialer og trykt med farver, der er skånsomme mod naturen. Med vores SEO-optimerede muleposer kan du nå ud til dit publikum online og blive fundet af potentielle kunder, der søger efter bæredygtige løsninger. Uanset om du har brug for muleposer til markedsføringsevents, salgsfremstød eller som merchandise, er Nemprint.dk din pålidelige partner. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores muleposer med print og hvordan de kan styrke dit brand på en miljøvenlig måde.”

Log ind på din konto