× Log ind

OBS Vi holder sommerferie i uge 30, og starter igen på Søren Nymarks vej 21, 8270 Højbjerg i uge 31

Roll up

Basic Roll-up er inkl. banner, roll-up system, og transporttaske, er Danmarks billigste Roll-up bannere. Printet på kraftig og lækker PVC banner, så du kan bruge den mange gange. Lige til at ta ud af tasken og ta i brug. 85x200cm. Pris til 375,- pr stk. ex. moms.
Eller 60 x 200 cm. hvis den f.eks. skal stå i en forretning hvor der er krav til en lille størrelse.
Du har også mulighed for at vælge et premium system. Selve banneret bliver printet i samme kvalitet, men systemet er bedre kvalitet og pænere. - Holder også til at blive brugt flere gange.

OBS. Filen skal være 85 x 220 cm, eller 60 x 220 cm. Hvor de nederste 20 cm. er skjult i kassen.

Rollup skabelon
85 x 220 cm
Download

Roll up banner i høj kvalitet fra Nemprint

Hos Nemprint hjælper vi dig med alle slags bannere og plakater i storformat, og det betyder, at du naturligvis også kan bestille et roll up banner, som du kan bruge i mange forskellige reklamesammenhænge. Et roll up banner er ideelt at tage med på farten, når du er ude og repræsentere din virksomhed på mes ser, konferencer og lignende, men det kan samtidig også fungere som et farvestrålende element i receptionen i din virksomhed.

Mange muligheder med et roll up banner

Et roll up banner er en populær, praktisk og super effektiv måde at reklamere for din virksomhed, dit brand eller dine services. Med et rollup har du nemlig mulighed for at præsentere din virksomhed på en tydelig og professionel måde, samtidig med at du kan bruge et rollup i mange forskellige sammenhænge. F.eks. er det ideelt at tage et eller flere roll up bannere med på messer, udstillinger og konferencer, da de let og hurtigt kan henholdsvis foldes ud og pakkes sammen. Faktisk tager det ikke mere end 30 sekunder at rulle banneret ud, så hvis du f.eks. har tre bannere med, kan du hurtigt få din messestand til at tage sig indbydende og inspirerende ud. Og med den medfølgende taske er det både praktisk og nemt at tage banneret med på farten, når du skal hjem igen. Men et roll up banner er ikke kun praktisk, når du er ude i verden og fortælle om din virksomhed eller dine produkter. Du kan nemlig også med fordel bruge dit rollup hjemme i dine egne lokaler, hvor det f.eks. kan stå i en reception eller et indgangsparti og gøre forbipasserende opmærksomme på din forretning. Et roll up banner er også en nem og billig måde at indrette et tomt butiksvindue, hvor det kan fungere som blikfang for nye, potentielle kunder.

Roll up banner i god og holdbar kvalitet

Når du bestiller et roll up banner hos Nemprint, kan du vælge mellem en almindelig udgave og en lidt mere robust og slidstærk premium udgave. Skal dit rollup bruges mange gange, kan du med fordel vælge vores premium udgave, der er udført i et stærkere og mere holdbart materiale, der uden problemer kan rulles ud gentagne gange. Som standard leveres vores roll up bannere i målene 85 x 220 cm. Vær dog opmærksom på, at de nederste 20 cm. ikke vil være synlige, da de er gemt væk inde i selve roll up systemet. Hvis du har brug for et større eller et mindre roll up banner end vores standardmål, er du velkommen til at sende os en mail med din forespørgsel. Vores roll up bannere er fremstillet af PVC, som er et plastmateriale med 100 % blok, der gør, at man ikke kan se igennem banneret.

Vi laver også rollup i 60 x 200 cm. til f.eks. varehuse som har krav til at en roll up ikke må fylde for meget.

 Hvis du har brug for andre størrelser eller kvaliteter til netop din roll up, er du meget velkommen til at kontakte os pr mail – så skaffer vi det, du ønsker. Priserne på en roll up er inklusiv fuld farveprint, roll up-system og transporttaske.

Standard: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage.

Ekspres: 0-24 timer: Bestillinger før kl. 10.00 sendes samme dag.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Roll up
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse