Valgplakat | Lav din egen valgplakat online her | Nemprint

Valgplakat

Valgplakat

Gør dig bemærket, og bliv husket op til den store dag med en valgplakat i professionel kvalitet. Design din egen plakat med valgfrit billede og tekst, og få den printet, så den er klar til at blive hængt op hurtigst muligt. Vi tilbyder print af valgplakater i flere kvaliteter og prisklasser, som du kan læse nærmere om nedenfor.

billige plakater

Offsettrykte plakater i store oplag.
Trykkes fra: 50 stk.
Produktionstid fra: 2-3 hverdage.

kanalplader

Valgplakater eller billige skilte, trykt fuld farve.
Trykkes fra: 10 stk.
Produktionstid fra: 6 dage.

skilte print (outdoor)

Skilte i den højeste kvalitet, lang holdbarhed, fuld farve print.
Trykkes fra: 1 stk.
Produktionstid fra: 1-2 dage.

Print af valgplakat i flere kvaliteter

Vil du designe din egen valgplakat, kan din plakat printes i flere forskellige kvaliteter. Vi tilbyder billige valgplakater trykt som offset i oplag på mindst 50 ens plakater. Derudover tilbyder vi valgplakater i fuld farve med UV-resistent tryk i oplag på mindst 10 stk., der på grund af trykket egner sig godt til udendørs brug, fordi farven ikke falmer i solen.

Endelig har vi vores outdoor-skilteprint i fuld farve, der sikrer dig den højeste kvalitet. Denne løsning er vores dyreste løsning, der kan printes i så få eller mange valgplakater, du ønsker. Mangler du kun en enkelt valgplakat, er det derfor outdoor-skilteprint, du skal vælge, imens du kan overveje de øvrige og billigere løsninger, hvis du har brug for at få trykt valgplakater i et større oplag. Vælg print af valgplakat hos Nemprint.dk, og lad os om at trykke dine valgplakater.

Log ind på din konto