Hæfter | Køb Billige og Flotte Hæfter Online | Hurtig Levering

Hæfter / Magasiner (fra 10 stk)

Et hæfte er mindst to stykker papir der er foldet og hæftet på midten. Hæfter er velegnet som en lille bog, med et kraftigt omslag får du et utroligt flot look. Har du kun én side der skal foldes, skal du bestille foldere.

Skal du have mere end 250stk, kan det typisk bedre betale sig at få hæftet trykt som offsettryk. Gå til Offset trykte hæfter her.

Valg af papir til hæfter

Vi anbefaler at printe hæfter på min. 100 g. papir, da man herved sikrer sig, at trykket ikke kan ses igennem papiret. Det giver det flotteste og mest professionelle resultat. Skal du bruge et hæfte til f.eks. en præsentation, hvor billed- og farvekvalitet skal være helt i top, kan du med fordel vælge papir af typen silk, der er en bestrøget papirtype med et silkeagtigt look og en glat overflade. Er du i tvivl om, hvilken type papir der egner sig bedst til netop dit hæfte, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Skal du have omslag på dit hæfte – og antal sider?

Hos Nemprint laver vi også gerne et omslag til dit hæfte. Hvis du ønsker dette, skal du blot vælge det i formularen. Når du vælger omslag, bliver 170 g. og 250 g. produceret med print til kant. Vær opmærksom på, at 100 g. IKKE er med print til kant. Ønsker du ikke et omslag, bliver omslaget ikke printet til kant.

Bemærk at ét stykke papir svarer til 4 sider. Det vil sige, at et hæfte med eksempelvis 16 sider indeholder fire stykker papir med print på begge sider. Formatet, der vælges i prisberegneren, er formatet af selve hæftet, og et A5 hæfte består således af foldede stykker A4 papir.

Sådan bestiller du hæfter

Du vælger blot hvad du ønsker på den nedenstående beregner. Så får du straks en pris og kan bestille den direkte.
Skal dine hæfter være ekstra flotte, giver det en god effekt og en super flot finish at give coveret en kachering. Soft Touch er helt mat og har en blød overflade, mens Blank giver en shiny overflade, der egner sig rigtig godt til et cover med mange farver.
Når du uploader din fil, skal du bære opmærksom på, at filen IKKE skal være som opslag. Det vil sige, at et hæfte med 12 sider skal leveres som en pdf. fil med 12 sider.

Læs om krav til trykfiler her.

Standard:: 3 hverdage. Ekspres: Bestillinger før kl. 10.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 10.00 sendes den efterfølgende hverdag (ofte stadig samme dag).

Tilpas produkt

Vælg antal:
NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto