Hæfter Offset | Køb Offset Hæfter til Skarpe Priser Online her

Hæfter – offset

Et hæfte er mindst to stykker papir der er foldet og hæftet på midten. Hæfter er velegnet som en lille bog. Man kan enten lave alle siderne i 135g papir, eller 170g papir. Hvis man vælger 135g, er det muligt at lave 250g cover. Begge papir typer kan laves blank eller mat. Har du kun én side der skal foldes, skal du bestille foldere.

Skal du have mere end 250stk, kan det typisk bedre betale sig at få hæftet trykt som offsettryk. Og så er du kommet til det rette produkt.

Hæfter i flot kvalitet til alle formål

Hæfter kan bruges til rigtig mange formål i mange forskellige sammenhænge.

Hos Nemprint laver vi hæfter og kataloger i flere forskellige størrelser og papirtyper. Vi leverer hæfter til alle formål: produktkataloger, medlems- og kirkeblade, brochurer og manualer.

Om hæfter

Et hæfte er mindst to stykker papir, der er foldet og hæftet på midten. Hæfter er velegnet som en lille bog og egner sig dermed til mange formater lige fra interne brochurer til præsentationer og menukort, programmer, klubblade, blå bøger, årsbøger og meget, meget mere. Har du kun én side, du skal have foldet, skal du se under menupunktet “foldere”. Vi printer hæfter i alle kvaliteter, så uanset formålet, kan vi hjælpe dig med et flot og gennemført produkt til konkurrencedygtige priser.

Valg af papir til hæfter

Når man bestiller hæfter som offset er der 2 papir typer at vælge i mellem- 135g og 170g papir. Begge papir typer er som både blank og mat. Man kan få 250g cover til 135g papir. Men ikke til 170g papir.

Skal du have omslag på dit hæfte – og antal sider?

Hos Nemprint laver vi også gerne et omslag til dit hæfte. Hvis du ønsker dette, skal du blot vælge det i formularen.

Bemærk at ét stykke papir svarer til 4 sider. Det vil sige, at et hæfte med eksempelvis 16 sider indeholder fire stykker papir med print på begge sider. Formatet, der vælges i prisberegneren, er formatet af selve hæftet, og et A5 hæfte består således af foldede stykker A4 papir.

Sådan bestiller du hæfter

Det er ganske enkelt at bestille et hæfte hos Nemprint: Vælg format, farver, antal sider og antal hæfter i prisberegner, og klik på den ønskede pris for at lægge den i indkøbskurven.

Når du uploader din fil, skal du bære opmærksom på, at filen IKKE skal være som opslag. Det vil sige, at et hæfte med 12 sider skal leveres som en pdf. fil med 12 sider. Og der skal være 3 mm bleed på samtlige sider.

OBS: Det er muligt at lave kombinationer i bestillingen som ikke er fysisk muligt at trykke. Det er som regel fordi hæftet bliver for tykt, som hvis man f.eks. bestiller et A7 hæfte med 80 sider på 170g papir. Det vil blive så tykt at man ikke kan folde det. Hvis du skulle lave en kombination som ikke kan lade sig gøre. Vender vi tilbage hurtigst muligt og kommer med et forslag til hvad man kan gøre i stedt.

Læs om krav til trykfiler her.

Standard: (7-10 hverdage): Bestillinger skal laves før kl. 10.00 for at dagen tæller med. Ekspres: (4-6 hverdage): Bestillinger skal laves før kl. 10.00 for at dagen tæller med. Super Ekspres: Hvis sideantallet er max. 32 sider kan vi ofte lave super ekspres. Skriv en mail for at høre om det er muligt med din opgave. (1-2 hverdage): Bestillinger skal laves før kl. 10.00 for at dagen tæller med. OBS: Bemærk at leveringstiden er INCL. tid til fragt

Tilpas produkt

Antal

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto