Heavy Duty 0.5mm tykke klistermærker hos Nemprint.dk | Prismatch

Die-cut Heavy Duty Armor

Disse klistermærker er konturskåret helt igennem både folien og bagpapiret. Vi kan skære dem i enhver form, du vil have. En unik måde at få dine klistermærker til at skille sig ud blandt alle andre klistermærker. Vores Heavy Duty Armor klistermærker udskiller sig ved at de er printet på vores bedste folie, og lamineret med en imponerende 0.4mm tyk laminat. Det færdige resultet er utroligt flot, og er perfekt til print af logo til opmærkning af maskiner eller værktøj. Vores heavy tack folie klæber og sætte sig godt fast på stortest alle overlader.

Die-cut klistermærker – Heavy Duty Armor

Vores heavy duty armor klistemærker er et klistermærke der er i vores absolutte high-end kategori. Hvad man straks lægger mærke til, er den tykke 350 micron laminat der er 5x tykkere end vores standard laminat. inklusiv folien er klistermærket næsten 0.5 mm tykt. Vi har printet den på vores heavy tack folie, som klæber på næsten alt inklusiv blød plast, motorcross, campingvogne og andre overflader med lav klæbeevne.

De er perfekte til opmærkning af maskiner, de kan tåle både mekanisk slidtage og langvarigt brug.

Farver, størrelse og holdbarhed

Vores klistermærker holder i mange år – både ude og inde. Vores kvalitetsfolie har en udendørs holdbarhed på minimum 6 år og med laminering.

Filer til die cut

Du kan uploade din trykfil som PDF eller JPEG. Vi tilpasser GRATIS skæringen, og sender dig et flot digitalt mock-up som du kan godkende inden vi trykker dine nye klistermærker.
Hvis du er usikker på, hvordan du skal uploade dine filer, er du altid meget velkommen til at benytte dig af et gratis filtjek. Du skal blot sende dine filer til info@nemprint – så tjekker vi dem igennem fuldkommen kvit og frit.
Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

Standard: 5-6 dage. Ekspres: 1-2 dage. Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen. Bestillingen skal være lavet før kl 10:00 for at dagen tæller med.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto