Klistermærker | Få Lavet Klistermærker med Logo | Hurtig Fragt

Klistermærker / Folie (MENU)

Asfaltfolie
Kraftig folie, med meget kraftig klæber som hæfter på både asfalt, betonunderlag og mursten.
Heavy Duty Armor Klistermærke
Heavy Duty Armor klistermærker 0.5mm tykke. Klistre på alle overflader, holde til meget slidtage.
Dobbeltsidet Klistermærker
Klistermærker leveret med print på begge sider. Trykkes fra: 10 stk. Produktionstid fra: 1-2 dage.
Domede Epoxy klistermærker
Epoxy Domede klistermærker, 3 varianter, Hvid, Sølv, Transparent.
Gulvfolie
Folie til gulvet, til indendørs brug, eller kort kampagne udendørs. Trykkes fra: 1 stk. Produktionstid fra: 1 dag.
Sticker Sheet eget design nemprint
Sticker Sheets hvor du selv designer arket. Mulighed for mat eller gloss laminat. Trykkes fra: 1 stk. Produktionstid fra: 1 dag.
Klistemærker på ark
Digitaltrykte klistermærker på ark. Stickersheets eller enkelt udskåret. Mulighed for mat eller gloss laminat. Trykkes fra: 1 stk. Produktionstid fra: 1 dag.
køleskabsmagnet varebillede
0,8mm bløde kølesskabsmagneter, udskåret i ønsket figur. Trykkes fra: 10 stk. Produktionstid fra: 1-2 dage.
labelark
Meget billige labels i papir, trykt i fuld farve. Trykkes fra: min 1 box / kasse. Produktionstid fra: 2-3 dage.
Digital DTF transfers produkt
Digitaltrykte transfers til tøj. Trykkes fra: 1 stk. Trykkes på med varmepresse med egen produktion.
Die-cut klistermærker
Klistermærker leveret enkeltvis, skåret helt ind til kanten. Trykkes fra: 10 stk. Produktionstid fra: 1-2 dage.
Domede Epoxy klistermærker
Epoxy Domede klistermærker, 3 varianter, Hvid, Sølv, Transparent.
Folie til bil / facade
Folie til bilen eller facaden. Trykkes fra: 1 stk. Produktionstid fra: 1 dag. Transparent folie, Transparent folie med hvid blæk, Folie med luftkanaler, Vakuumfolie (nano grip)
Klistermærker spejlvendt
Transparente klistermærker med print på limsiden / Spejlvendte klistermærker til indvendig montering på rude.
transparent_hvid_blaek
Transparente klistermærker printet med hvid blæk. Stickersheets eller enkelt udskåret. Trykkes fra: 10 stk. Produktionstid fra: 1 dag.
Konturskåret folie / logo
Udskåret / konturskåret folie. Laves i 1 eller 2 farver. Trykkes fra: 1 stk. Produktionstid fra: 1 dag.
Magnetfolie til bil
Kraftig 0,8mm mangnetfolie m. laminat til bil. Trykkes fra: 1 stk. Produktionstid fra: 1-2 dage.

Klistermærker i alle afskygninger

Med klistermærker, stickers og etiketter kan du nemt få udbredt kendskabet til din virksomhed og dine services. Klistermærker er en effektiv og prisbillig måde at reklamere på, og du kan anvende dem mange forskellige steder og i rigtig mange forskellige sammenhænge. Monter f.eks. en streamer på firmabilen og få eksponeret dit brand i hele byen – eller udnyt en kedelig facade eller tomme butiksvinduer til en effektiv og iøjnefaldende reklame. Klistermærker er for alle, uanset alder eller branche. Faktisk er klistermærker mere udbredte end man måske først skulle tro, da mange virksomheder vælger at anvende klistermærket som en del af deres markedsføring.

Hos Nemprint kan vi printe i alle størrelser og udformninger: Hvad enten du skal have printet små klistermærker, stickers eller etiketter, eller om du skal have printet store klistermærker til bilstreamers, butiksfacader, gulve eller vinduer, kan vi klare det for dig – hos os er ingen opgave for stor eller for lille! Vi har leveret mærker i stort set alle afskygninger til rigtig mange forskellige kunder. Vi har derfor også meget erfaring, og du kan trygt efterlade ansvaret for print af klistermærker til os.

Du kan få personliggjort dine klistermærker med logo, tekst, farver, fonte, former og formater. På den måde kan du skille dig ud fra konkurrenterne. Klistermærker er samtidig en måde at tænke bredere i sin markedsføring, da klistermærker er en billig løsning, der kan anvendes på et utal af måder, både ved forsendelse af produkter, events, internt i virksomheden og meget mere. Ved enhver kundekontakt har du nemlig mulighed for at gøre indtryk, så hvorfor ikke udnytte det med et lækkert grafisk design i flot opløsning og kvalitet? Uafhængigt af dit behov og budget, så har Nemprint noget for dig.

På vores facebookside kan du se et udsnit af de mange forskellige varianter, som vi kan hjælpe dig med.

Når du bestiller eksempelvis runde klistermærker, etiketter eller stickers hos Nemprint, kan vi også skære dem ud for dig. Og sætter du selv en linje, som vi kan skære efter, kan vi skære uden merpris. Vi leverer klistermærker i alle udformninger og udskæringer. Du får mulighed for at specificere din ordre yderligere, når du går mod kassen. På den måde sikrer vi, at du får den bedste kvalitet og service. Her er et eksempel på en fil med cutpath.

Skal du have printet et firkantet mærke, kan du blot sende en normal trykfil i f.eks jpeg, pdf, eps osv. Skal du have skåret dine klistermærker ud, skal du sende en vectorfil med en skærelinje.

Digitalt fremstillede mærker uden laminat har en udendørs holdbarhed på ca. 12-24 måneder. Du kan forlænge holdbarheden ved at tilføje et lag af laminat. Dette vil forlænge klistermærkets levetid med ca. 3-5 år, da laminatet gør, at klistermærket får en bedre modstandsdygtighed over for sollys og mekanisk slitage som f.eks. bilvask. Se mere om laminering af klistermærker nedenfor.

Klistermærker med logo

Ønsker du at øge dit brands kendskabsgrad? Klistermærker med logo kan være medvirkende til, at flere mennesker får øjnene op for dit brand. Med klistermærker kan du skabe markedsføring i det lille format eller store format, som kan være en sjov gadget ved flere lejligheder. Med dit logo på klistermærker kan du vække stor opmærksomhed. Du kan vælge at få printet små klistermærker eller store klistermærker afhængigt af dit formål. Klistermærker er en blikfanger, som kan placeres på alt fra vinduer til gulve. Du kan også få skåret dit logo ud i tilpasset format ved die-cut, så klistermærket er meget fremtrædende på en gennemsigtig baggrund.

Montering, farver på klistermærker og laminat

Skal du montere store mærker, er det en fordel at bruge applikationsvæske, så klæbet på klistermærket ikke bliver aktiveret med det samme. På vores download-side finder du en udførlig monteringsvejledning med en opskrift på applikationsvæske, så du er sikker på at få det bedste og flotteste resultat, når du monterer dine mærker.

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0. Det vil sige, vi ikke printer med hvidt blæk. Du kan vælge imellem at få printet på enten hvid vinyl eller transparent vinyl. Når du vælger transparent vinyl, vil dine mærker være gennemsigtige. Denne type af mærker egner sig derfor bedst til at blive montere på lyse overflader.

Skal mærket holde i flere år, eller ved du, at det blive udsat for meget sollys eller mekanisk slid? Streamers på biler samt klistermærker til gulve, butiksfacader og vinduesreklamer bliver udsat for lidt af hvert, og vind og vejr samt tidens tand vil stort set altid få klistermærket til at falme. Så hvis dine mærker skal kunne holde sig flotte i flere år, er det en god idé at forlænge deres levetid ved at give dem en laminering. På den måde kan du sikre, at klistermærkerne bliver vandfaste, så du kan anvende dem både ude og inde til alternative anledninger.

Laminat er en tynd, klar film, der lægges over printet og beskytter det, hvilket forlænger levetiden på klistermærket markant – faktisk kan et lamineret klistermærke holde sig flot i helt op til fem år. Derudover vil en laminering få klistermærkets farve til at fremstå flottere og tydeligere.

Klistermærker til indvendig montering på ruden

Hos Nemprint kan vi også producere klistermærker til indvendig montering, hvor der er printet på limsiden. Det er blandt andet praktisk, når de skal sidde indvendigt på en bilrude, eller hvis det skal sidde indvendigt på en rude, hvor man ikke vil have at uvedkommende skal kunne pille det af.

Prisen på klistermærker med print på limsiden er inkl. laminering på den ene side, og de kan ikke produceres uden. Derfor skal der ikke tilvælges laminat ved bestilling af denne type.

Gratis filtjek inden bestilling

Er du i tvivl om, hvorvidt din fil passer til den type klistermærke, du har i tankerne? Så tilbyder vi et gratis tjek af dine filer, inden du bestiller. På den måde er du sikker på at få det helt rigtige produkt. Send dine filer til info@nemprint.dk, så tjekker vi dem for dig uden ekstra omkostninger.

Når vi har tjekket din bestilling er det tid til at printe klistermærket. Det gør vi på papir af høj kvalitet, som passer til det formål, som du skal bruge dine klistermærker til. Når vi trykker klistermærker, følger vi med undervejs, så vi opdager, hvis der er fejl i bestillingen. På den måde er du sikret at kvaliteten og servicen altid er i top.

Med klistermærker fra Nemprint får du klistermærker med beskyttende laminat, vandfasthed, høj opløsning, gratis filtjek, stærk holdbarhed, fleksible formater og meget mere.
Bestil dine klistermærker nu og bliv synlig for dine kunder.

Hent dine klistermærker i Aarhus eller få dem tilsendt

Hvis du er på jagt efter klistermærker, kan du kigge forbi NemPrints butik i Højbjerg, som ligger meget tæt på Aarhus. Vi har her i butikken mange forskellige slags klistermærker lige fra de helt små og simple til dobbeltsidede med print på begge sider og folie til fx biler. Vi kan hjælpe dig med at finde de klistermærker, som du har brug for.

Fortvivl ikke, hvis du bor langt væk fra Aarhus – når du er på jagt efter klistermærker, kan du også sagtens bestille online på nemprint.dk. Vi leverer alle typer klistermærker til hele Danmark, og vores produktionstid begynder ved 1 dag.

Spørgsmå og svar om klistermærker

Hvordan laver man klistermærker?

Hvordan laver du dine egne klistermærker?

Hvordan fjerner man klistermærker fra glas?

Hvordan fjerner man klistermærker fra metal?

Hvordan fjerner man klister fra klistermærker?

Hvor kan man købe klistermærker i høj kvalitet?

Kan man stryge klistermærker på læder?

Er gamle klistermærker noget værd?

Hvor kan man købe klistermærker?

HVORFOR VÆLGE OS?

FOKUS PÅ hurtig levering og GOD SERVICE

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

VORES KOMPETENCER

EKSPERTER I PRINT

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto