Etiketter | Køb Etiketter & Labels med Tryk Online | Prismatch

Papiretiketter

Digital printede papiretiketter / produktetiketter i høj kvalitet og kort levering. Alle priser er inkl. fuld farveprint. Priserne er per kasse og antallet af labels i hver kasse står ved siden af størrelsen. Hvis du vil have 2 kasser, skal du købe “2” stk.
OBS! Der kan ikke trykkes til kant, der vil altid være en 3mm hvid kant på dine labels.

Skal du bruger labels med print til kant skal du istedet vælge klistermærker på rulle – Fast Form de trykkes til kant, og er billigere ved store oplag. Der kan også vælges flere slags folier.

Etiketter med tryk til mange formål

Hos Nemprint kan du købe etiketter med tryk til mange formål, og vi garanterer hurtig levering, så du kan komme i gang med at bruge dem allerede indenfor ganske få dage. Vi printer alle etiketter på A4-ark, så hvis du bestiller 1 stk. i oversigten nederst på siden, får du en kasse med 100 ark. Antallet af labels du får per 100 ark afhænger af størrelsen på dine labels, men du kan få det fulde overblik over din ordre længere nede på siden. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der kan guide dig.

Farver og kvalitet i høj kvalitet

Når du bestiller etiketter med tekst og labels hos os, kan du altid være fuldkommen sikker på, at kvaliteten er i top. Vi trykker alle vores etiketter med print i fuldfarve CMYK 4+0 på nogle af markedets bedste maskiner – dog printer vi ikke med hvid blæk, og dette bør du derfor tage med i dine overvejelser, når du designer dine labels.

Når du bestiller etiketter med tryk fra Nemprint, skal du ikke bekymre dig om monteringen og holdbarheden på etiketterne. Holdbarheden på vores etiketter med tryk er nemlig flere år, når de bruges indendørs, og du kan sætte dem på alle glatte overflader med hænderne – du behøver ikke bruge en skraber eller andet værktøj.

Etiketter med tryk skaber genkendelighed

Nu sidder du måske og undrer dig over, hvornår det vil give mening for dig og din virksomhed at anvende labels? Faktisk så er etiketter med tryk en utrolig god og effektiv markedsføringsmanøvre, der kan være med til at skabe awareness om din virksomhed. Andre gange kan etiketter også tjene et mere praktisk formål. Vi har samlet nogle gode ideer til dig og din virksomhed, så I kan se, hvordan I kan anvende etiketter med tryk:

  • Sæt dem på jeres produkter og produktindpakninger, så kunden kan se hvilket produkt, der er i emballagen.
  • Del dem ud til ansatte og samarbejdspartnere, og så vil I hurtigt opdage, at labels med jeres logo sidder på computere, telefoner og tasker indenfor kort tid – og det giver jer gratis eksponering i bybilledet.
  • Brug etiketter med tryk i forbindelse med events og messer, hvor I kan dele dem ud til potentielle kunder og samarbejdspartnere. Se etiketterne som en simpel udgave af visitkortet, som I kan give folk med på deres vej.

Få et gratis filtjek

Når du bestiller etiketter med tryk, er det vigtigt, at du uploader filerne i det rette format. Derfor skal de altid være gemt i en PDF eller JEPG i den eksakte størrelse, de skal være. Du skal altid sørge for at der er 2-3 mm til kanten, da det hænder, at tryksagen kan rykke sig en smule i printeren i forhold til det dokument, du sender til os. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gemme dine filer, er du altid velkommen til at sende den til info@nemprint.dk – så tjekker vi dine filer, kvit og frit.

Levering: Standard: 3-4 arbejdsdage. Ekspress: 1-2 arbejdsdage.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto