Gulvfolie | Køb Folie til Gulv hos Nemprint.dk | Prismatch!

Gulvfolie

Gulvfolie eller gulvreklame med print. Lang holdbarhed med skridsikker laminat.

nemprint gulvfolie spiderman

Gulvfolie med lang holdbarhed og skridsikkert laminat

Har du brug for en super effektiv og iøjnefaldende reklame i din virksomhed? Så er gulvfolie et ideelt valg, der nok skal få dine besøgende til at spærre øjnene op.

Udskæring af gulvfolie

Når du bestiller gulvfolie hos Nemprint kan du vælge mellem tre slags udskæringer: “firkantet”, “grov” eller “fin”, og du kan se eksempler på de forskellige udskæringer ude i højre side. Vælger du en fin udskæring, bliver dit logo skåret helt ind til kanten. Dog anbefaler vi, at man efterlader 1-2 mm. hvid kant, da folien får en længere holdbarhed, når printet ikke når helt ud til kanten. Gulvfolien leveres på en bærefolie (transfertape), så klistermærket kan sættes på som ét stykke.

Filtyper til gulvfolie

Skal du have printet et firkantet klistermærke, kan du blot sende en normal trykfil i f.eks jpeg, pdf, eps osv. Skal du have skåret dine klistermærker ud, skal du sende en vektorfil med en skærelinje. Se mere under “mere info”.

Er du i tvivl om, hvorvidt din fil kan bruges til gulvfolie, kan du altid sende den til info@nemprint.dk os få os til at tjekke den – det er gratis.

Se hvad andre har fået lavet her: facebook

Holdbarhed på gulvfolie

Digitalt fremstillet gulvfolie har en god holdbarhed, Gulvfolie bliver altid lamineret og holder derfor i lang tid. Alt afhængigt af trafikken og antal mennesker der går på den, holder den mellem et til fem år. Limen er en aftagelig klæber, så hvis man fjerner folien igen inden for 3 måneder er den nem at få af. Derefter sidder den godt fast som en permanent folie.

Vi trykker al gulvfolie i fuldfarve CMYK 4+0. Der kan derfor ikke trykkes hvid.

Gulvfolie med laminat

Vores gulvfolie er som standard altid med skridsikkert laminat, og man kan derfor ikke vælge laminat til eller fra, som det er tilfældet med vores facadefolie. Vores laminat til gulvfolie er R9 EU-godkendt og skridsikker. Den er derfor godkendt til brug på messer, sportshaller og i indkøbscentre. Gulvreklamen er nem at få af igen efter endt kampagne og efterlader ikke limrester, selv efter mange måneders reklame.

Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage. Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage. Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto