Visitkort | Bestil Billige Visitkort med Print | Prismatch

Visitkort

Nemprint er storproducent af visitkort i både store og små oplag. Vi kan printe på kraftig 360g karton. Vi tilbyder kachering af dine visitkort for ekstra flot finish.

Dag-til-dag levering. Størrelse: 54 mm x 85 mm.

Ønsker du Premiem / Special effekt på dine visitkort. – F.eks. UV Spotlak eller Guld hotfoil ? så gå til Premium Visitkort her.

 

Storleverandør af visitkort

Nemprint.dk er storleverandør af visitkort til alle formål. Vi printer på 300g coated papir, hvilket sikrer høj printkvalitet af alle typer. Dag til dag levering. Husk at læs vores retningslinjer filtyper.

Papirtyper for visitkort

Se mere om vores papirstyper her.

 • 250 g PremiumSilk™ Coated er mat coated på begge sider, og er et visitkort som er lidt tyndt.
 • 250 g GreenCycle genbrugspapir er lysegult og med struktur. Et rigtig fint papir til visitkortet, som skal se lidt økologiske ud.
 • 300 g Algro Design™ Coated Dette er standart papir til visitkort. Det er silk coated på begge sider og føles tykt. Dette papir har rigtig god farve gengivelse.
 • 300 g MAT er ikke coated, det vil sige at det har en lidt grovere overflade end det coatede papir. Og det er helt mat.
 • 330 g Boheme er knækket hvid med struktur. Det er vores mest eksklusive papir. Dette er et kraftigt visitkort.

Visitkort fra Nemprint i høj kvalitet

Et visitkort er et enkelt, effektivt og elegant stykke markedsføringsmateriale, der er let at medbringe til alle arrangementer og formål. Lige nøjagtigt de egenskaber gør visitkortet til en vigtig del af virksomheden. Inden du sender dit kort til trykkeri, er der naturligvis en række ting, som kan være værd at overveje, så visitkortets layout er helt perfekt. Læs punkterne herunder og bestil et visitkort, der matcher din professionelle fremtoning.

Dit visitkort skal være up to date

Et visitkort har en kontaktetablerende funktion, og derfor skal selvfølgelig være let at tilgå relevante kontaktoplysninger. Og disse oplysninger skal naturligvis altid være up to date, da visitkortet ellers mister sin relevans, og du dermed risikerer at gå glip af potentielle kundehenvendelser på grund af et forældet telefonnummer eller en ugyldig e-mailadresse. Så er det på tide med et nyt visitkort, står vi hos Nemprint klar til at levere et opdateret visitkort til dig, så du altid er forberedt på at udveksle kontaktinformationer med en eventuel kommende kunde.

Husk al relevant information på dit visitkort

For at levere den nødvendige information til dine potentielle kunder skal du sørge for, at dit visitkort-design indeholder:

 • Firmanavn / logo
 • Din titel
 • Fysisk adresse
 • Web adresse
 • Telefonnummer (evt. overordnet og direkte)
 • E-mailadresse

Bruger din virksomhed i øvrigt sociale medier aktivt, og giver det værdi for kunden, kan du inddrage oplysningerne på dit kort.

Hold den røde tråd på dit visitkort

Sørg først og fremmest for, at dit visitkort matcher virksomhedens hjemmeside og den visuelle identitet, som virksomheden gør brug af. Dette er typisk den samme stil, der benyttes i eks. foldere, flyers, på plakater etc. Visuel identitet er de grafiske elementer, som virksomheden anvender i dens kommunikation, og som samler virksomhedens personlighed. Altså den visuelle – og helst gennemgående – stil, du benytter. Sørg for at der er nogle klare, letgenkendelige referencer mellem dit visitkort og din øvrige virksomhed (farver, logo, typografi etc.). Det gør det let for dine kunder at genkende dig, dit brand eller image.

Det er let at lave et flot visitkort design, men uden en grafisk identitet, der står 1:1 med din virksomhed, risikerer du at miste genkendeligheden, og det er absolut ikke hensigtsmæssigt.

Udnyt visitkortets bagside

Husk, at et visitkort har to sider, og at du med fordel kan udnytte dem begge. Du kan eksempelvis vælge at have kontaktoplysninger på den ene side, mens den anden præsenterer logo og evt. slogan, en sigende sætning om virksomhedens produkt eller service, din jobtitel eller noget helt fjerde. Du skal naturligvis ikke klistre dit visitkort til med tekst, men omvendt kan det være en god påmindelse til personen med kortet. Det hjælper nemlig med at opsummere den viden, du sikkert har videregivet sammen med visitkortet i første omgang.

Hvad er størrelsen på visitkort?

Størrelsen på vores visitkort er 54 mm x 85 mm, som er det mest almindelige og udbredte format til denne type tryksag. Størrelsen er ideel, da du altid kan have dit visitkort med dig, uanset om du gemmer dem i din inderlomme, i din taske, i din pung eller noget helt fjerde. Du kan dog uden besvær bestille visitkort i en anden størrelse hos Nemprint, hvis du ønsker det, men vi anbefaler denne standardstørrelse, da den er nem at medbringe, når du er på farten. Men der er ingen faste regler for, hvordan et visitkort skal se ud – og hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden med dit visitkort, kan du vælge mellem et bredt antal størrelser og formater hos os.

Skab personlig kontakt – og del så dit visitkort ud

Vi skal absolut ikke bestemme, hvornår du skal vælge at dele dit visitkort ud til andre, men vi anbefaler, at du altid skaber en kontakt, før du hiver visitkortet op ad lommen. Hvis dit visitkort blot ligger på et bord til en messe, og du beder folk tage et med uden, at I har haft en dialog, vil de have svært ved at huske dig og din virksomhed. Prioritér i stedet at starte en kontakt med din potentielle kunde eller samarbejdspartner inden de går hjem med dit visitkort – så kan de huske, hvem du er, og chancen for at de kontakter dig er langt større.

Kort og godt: Sådan er det ideelle visitkort

Nu har vi gennemgået, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du bestiller dine visitkort, men lad os opsummere det for dig inden du trykker ’bestil’:

• Sørg for at medbringe alle vigtige og relevante informationer om dig, og fjern unødige informationer, som blot forstyrrer.
• Placér dit logo på visitkortet, så det er tydeligt og vil blive husket.
• Brug altid bagsiden, så du udnytter visitkortets fulde potentiale.
• Sørg for at virksomhedens visuelle DNA danner fundament for dit visitkort.
• Del først dit visitkort ud, når du har haft en dialog, så modtageren kan huske dig og din virksomhed.

FAQ visitkort

Her kan du læse meget mere og få svar på spørgsmål om visitkort:

Bestil dit visitkort online – her hos Nemprint

Hos Nemprint har vi stor erfaring med visitkort, og hos os kan du få visitkort i flere forskellige udgaver, trykt på forskellige slags papir. Du kan læse mere om vores forskellige papirtyper ovenover.

Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter, men kan hentes dagen efter. Ekspres: Bestillinger før kl. 12.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto