Hvordan bestiller jeg et visitkort? | Nemprint

Hvordan bestiller jeg et visitkort?

Hos Nemprint har vi gjort det simpelt for dig at bestille dit næste visitkort. Der er dog nogle få overvejelser du skal foretage dig inden vi sætter trykkeriet i gang og laver dine visitkort.

Først og fremmest skal du gøre dig tanker om, hvorvidt der skal trykkes på begge sider af kortet. Vi anbefaler i alle tilfælde, at du udnytter både for- og bagsiden, så du har mulighed for at medtage flest informationer uden det bliver sammenklemt. Placér eksempelvis logo på forsiden og kontaktoplysninger på bagsiden. Dernæst skal du tage stilling til papirtypen.

Hos Nemprint har vi mange forskellige typer papir, så du kan få netop det resultat, du ønsker. Hvad end du ønsker den miljøbevidste løsning i genbrugspapir eller den luksuriøse og kraftige udgave, klarer vi den for dig. Herefter skal du vælge, hvor mange originaler, altså forskellige designs, du ønsker. Skal du eksempelvis bestille visitkort til 5 medarbejdere, skal du vælge 5 originaler.

Nu er det tid til at beslutte, hvor hurtigt du ønsker at modtage dine visitkort. Her kan du vælge mellem 1-2 hverdage eller en ekspreslevering til samme dag. Afslutningsvist bliver du spurgt om du ønsker kachering eller ej, hvilket i mange tilfælde kan tilføje et ekstra pift til kortet.

Du skal således tage stilling til følgende punkter:

  • Hvorvidt der skal printes på begge sider
  • Hvilken papirtype visitkortet skal laves i
  • Hvor mange originaler du ønsker
  • Hvor hurtigt visitkortene skal laves
  • Om du ønsker kachering eller ej

Herefter er det bare om at vælge hvor mange stk. du ønsker at modtage og uploade dit design. Simpelt, nemt og hurtigt.

Læs mere om vores visitkort her.

Log ind på din konto