Hvad er et godt visitkort | Nemprint

Hvad er et godt visitkort

Et visitkort er en elegant og effektiv måde at skabe kontakt til dine kunder, samarbejdspartnere eller noget helt tredje. Det er et brugbart markedsføringsmateriale, som er nemt at tage med og dele ud til forskellige interessenter. Visitkortet skal fæstne sig i modtagerens bevidsthed, og derfor er kvaliteten af kortet ikke ligegyldig. Kortet repræsenterer dig og din virksomhed og skal være i tråd med selve brandet. Derfor symboliserer et visitkort i god kvalitet med et flot design professionalisme og elegance.

Hos Nemprint har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer papir afhængigt af budget, formål og kvalitetsopfattelse. Vi udbyder både helt standard papirtyper, miljøvenlige papirtyper og mere luksuriøse papirtyper. Vi anbefaler dog at vælge en kraftig kvalitet, der føles lækker mellem fingrene. På en konference eller til andre arrangementer kan man modtage mange visitkort på en dag og du bør derfor skille dig ud ved at uddele et visitkort af høj kvalitet.

Derudover skal du gøre dig grundige overvejelser om selve designet på dit visitkort. Det afspejler som sagt din virksomhed og skal derfor være i samme visuelle stil som resten af din virksomheds touch points som flyers, plakater, hjemmesiden etc. Brug derfor noget tid på at finde frem til det helt perfekte design, som giver en klar reference til resten af din organisation.

Hos Nemprint er vi meget interesserede i at give alle vores kunder det bedste resultat og vil derfor altid gerne hjælpe med design og farveunivers på dit næste visitkort. Kontakt os i dag og lade os tage en snak om, hvordan du får mest muligt ud af dine visitkort.

Læs mere om visitkort her.

Log ind på din konto