Hvilket papir skal man vælge til visitkort? | Nemprint

Hvilket papir skal man vælge til visitkort?

Når du udleverer dit visitkort til samarbejdspartnere, kunder eller andre personer, som du gerne vil etablere kontakt med, er det lækkert at kunne aflevere et visitkort af høj kvalitet, som afspejler dig og din virksomheds øje for detaljen. Det første indtryk man får, når man får et visitkort i hånden, er hvordan det føles mellem fingrene.

Du har garanteret oplevet at modtage et visitkort af ringe kvalitet og hurtigt smidt det ud, fordi det blev bøjet og krøllet. Det kan du undgå ved at prioritere dit visitkorts papir. Hos Nemprint udbyder vi en række forskellige typer papir:

  • 250 g PremiumSilk Coated som er mat på begge sider og er et visitkort i en tyndere udgave.
  • 250 g GreenCycle grenbrugspapir har et lysegult skær og en smule struktur. Denne type papir egner sig i høj grad til visitkort som skal repræsentere økologi eller bæredygtighed.
  • 300 g Algro Design Coated er vores standard papir, som vi benytter til de fleste visitkort. Papiret er silk coated på både for- og bagsiden og føles kraftigt mellem fingrene.
  • 300 g MAT er ikke coated og har derfor en lidt grovere overflade end det coatede papir. Derudover er papiret helt mat og fremstår med et professionelt udtryk.
  • 360 g Algro Design Coated er vores kraftigste papir. Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, er dette visitkortet for dig. Kraftigt papir med silk coating på begge sider som virkelig signalerer kvalitet.

Når du bestiller online hos Nemprint, er det simpelt at vælge lige præcis den type papir, du synes passer bedst til dit brand. Hvad end du ønsker det miljøvenlige GreenCycle papir eller det luksuriøse Algo Design Coated sikrer vi, at dit visitkort bliver gemt af interessenter og andre samarbejdspartnere.

Læs mere om visitkort.

Log ind på din konto