Magnetskilte til Bil | Køb Magnetfolie til Bil | Hurtig Fragt

Magnetfolie til bil

Magnetskiltet fremstilles på 0.8mm magnetfolie (den kraftige version der ikke falder af). 4-farvet UV-bestandigt print.

Magnetskilte kan tages af og på efter behov – igen og igen. Magnetskilte fungerer helt som en almindelig magnet og mister ikke den magnetiske effekt. Det anbefales dog, at dit magnetskilt ikke permanent er monteret på din bil, tag det evnt. af i weekenden så din lak kan få luft.

Magnetfolie i høj kvalitet hos Nemprint

Hos Nemprint kan du købe magnetfolie i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi trykker magnetfolie i mange forskellige størrelser og varianter, og du kan altid være helt sikker på, at kvaliteten er i top, så din bestilling kan holde i mange år. Der er mange muligheder for at være kreativ og nytænkende med magnetfolie, så du kan få dine budskaber ud på en flot og tydelig måde. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan anvende magnetfolie, da det kan placeres på alt fra biler til metalreoler.

Magnetfolie fungerer som en helt almindelig magnet, og kan altså tages af og på igen og igen som man lyster. Vi anbefaler dog, at du med jævne mellemrum fjerner magnetfolien og påsætter den igen for at opretholde produktets magnetiske effekt længst muligt.

Formater og farver

Hos Nemprint fremstiller vi udelukkende 8 mm magnetfolie, som er en yderst modstandsdygtig og kraftig folie. Den er særligt beregnet til biler, men kan også anvendes på en lang række andre komponenter. Vi printer magnetfolie i CMYK-farver med 4-farve print på én side (4+0), og vi kan printe magnetfolie i op til 60 x 200 cm.

Vi printer altid dit design direkte på magnetfolien med UV-bestandigt blæk. Dette giver et rigtig flot resultat, hvor skarpheden er utrolig god i modsætning til de billigere varianter, der findes på markedet, hvor der printes direkte på magnetfolien. Du kan altså være fuldkommen sikker på, at kvaliteten er i top, når du handler hos Nemprint, og du vil altid modtage et produkt, hvor skarpheden, farverne og den generelle kvalitet er meget høj.

Det skal dog nævnes, at UV-stråler kan skade magnetfolien, og man bør derfor ikke lade sine magnetskilte være udsat for direkte sollys i længere tid ad gangen. Du undgår dermed, at folien ruster da den er lavet af en blanding af ferrit og gummi.

Magnetfolie styrker din markedsføring

Hvis du har brug for at styrke din markedsføring, kan magnetfolie være det helt rette valg for dig, da du i særdeleshed har mulighed for at skille dig ud fra konkurrenterne og sætte et tydeligt aftryk hos samarbejdspartnere, kunder og andre interesserede. Da folien kan monteres på alle jernoverflader, har du rig mulighed for at tænke ud af boksen – du kan blandt andet bruge magnetfolien til reklameskilte og bannere på biler, men du kan også lave visitkort, som kan hænge på køleskabe og andre overflader.

Brug eksempelvis magnetfolien til at vise dit firmalogo på bilen eller videregive dit budskab med folietekst på siden eller fronten af bilen. Med disse tiltag brænder du dig fast i dine interessenters bevidsthed, og du kan være helt sikker på at blive husket!

Magnetfolien kan nemt monteres på mange former for køretøjer, hvad end du ønsker det på båden, campingvognen eller hestetraileren. Du kan dermed sætte dit personlige præg eller motto på dine transportmidler. Grundet magnetismen er folien let at fjerne og forny.

Magnetfolie kan derudover bruges på forskellig vis i hjemmet på køleskabe og frysere. Citater eller billeder kan give liv til de hvide overflader, og rummet vil således blive personliggjort. Du kan eksempelvis forevige dine bedste ferieminder så din familie og gæster kan se dem.

Hvis magnetfolien sættes på bilen, anbefaler vi, at magnetprintet tages af et par gange om måneden. Dette sikrer, at lakken ikke tager skade, og du undgår altså alle former for misfarvning, som folien kan forårsage.

Beregn din pris med det samme

Når du skal have tryk af magnetfolie hos Nemprint, kan du hurtigt og nemt se din pris i beregneren nedenfor. Du skal blot indtaste højden og bredden på dit design samt oplyse om, hvor lang produktionstid du ønsker. Herefter vil du med det samme kunne se prisen på netop din tryksag, så du med det samme er klar til at bestille. Og hvis du er i tvivl, om formatet på dine trykfiler er som de skal være, så er du altid mere end velkommen til at benytte dig af vores gratis filtjek. Her vil vores grafikere gennemgå filerne og sikre sig, at alt er som det skal være.

Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

Magnetfolie trykt i Århus – levere til hele landet

Nemprint hjælpe dig med tryk af magnetfolie, uanset hvor du bor. Nemprint er beliggende i Århus men vi printer, trykker og leverer tryksager til hele landet. Selvom vores trykkeri er beliggende i Århus kan du modtage dit magnetfolie allerede indenfor 24 timer uanset hvor i landet du befinder dig. Nemprint tilbyder nemlig både ekspres og super ekspres levering af tryksager i hele landet.

Standard: 5 hverdage. Ekspres: 1-2 hverdage.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto