Die-cut klistermærker

Disse klistermærker er konturskåret helt igennem både folien og baglineren. Vi kan skære dem i enhver form, du vil have. En unik måde at få dine klistermærker til at skille sig ud blandt alle andre klistermærker. Perfekte til messer og hand-outs. – Vælg imellem 2 slags skæringer – Die-Cut, hvor selve klistermærker får din unikke form. Eller kiss-cut hvor det kun er folien der er skåret til din form, men hvor selve baglineren er firkantet.
Klistermærkerne er altid inkl. en flot blank laminering.

Kiss cut og die cut klistermærker

Har du brug for klistermærker i forbindelse med din markedsføring? Eller måske i forbindelse med en familiebegivenhed? Så er du kommet til det helt rette sted, for hos Nemprint kan du købe kiss cut og die cut klistermærker til konkurrencedygtige priser. Mulighederne for brug af klistermærker er næsten uendelige, og du kan med fordel anvende disse i forbindelse med markedsføringen af din virksomhed.

Forskellen på kiss cut og die cut

Når du køber klistermærker hos os kan du vælge mellem kiss cut og die cut, som er betegnelserne for, hvordan vi trykker dem.

Kiss cut betyder, at klistermærket printes på en firkantet overflade, og er den billigste variant.

Die cut betyder derimod, at klistermærket er skåret helt igennem papiret, således konturen står skarpt. Med andre ord, er der skåret til kanten af designet, og du kan naturligvis bestille disse i enhver form, da de er laserskåret.

Hvis du vælger die cut, kan dine klistermærker skille sig ud og have sin helt egen, unikke form, som er er særligt attraktivt, hvis du skal bruge dem i forbindelse med markedsføring af din virksomhed.

Farver, størrelse og holdbarhed

Hos Nemprint printer vi alle vores klistermærker digitalt med CMYK-farver på hvid folie i kvaliteten 720×1440 dpi. Den maksimale størrelse, du kan bestille er 125 x 200 cm for klistermærker, som skal leveres i ét stykke. Hvis du har spørgsmål omkring farver og størrelse, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar ved telefonerne og tasterne til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have.

Du kan også vælge mellem hvid stanard klæb eller heavy tack, som er ekstra klæbende. Det ekstra stærke klæb kan være den rette løsning for dig, hvis du skal bruge klistermærkerne udendørs. Du kan også vælge at laminere dine klistermærker med enten en mat eller glossy overfladebehandling. Det giver dig mulighed for at give dine klistermærker deres eget og unikke udtryk og design, og hvis du vælger at laminere dine die cut klistermærker, kan du være sikker på at de får et eksklusivt og luksuriøst udtryk.

Vores klistermærker holder i mange år – både ude og inde. Vores kvalitetsfolie har en udendørs holdbarhed på minimum 3 år og med laminering minimum 7 år.

Du kan se vores monteringsvejledning her

Derfor er klistermærker et godt valg

Die cut klistermærker kan være en god del af enhver markedsføringsstrategi, da du billigt, nemt og effektiv kan eksponere din virksomhed. Hvis du skal på messe, så tag en portion klistermærker med og del ud. Hvis du sælger produkter online, så læg et klistermærke i pakken med varer til dine kunder – så er der chance for, at de benytter sig af dem ved at klistre dem på deres computer. Og bum! Så har du yderst værdifuld eksponering af din virksomhed, da det er en klar fordel at dine kunder brander dig – og ikke dig som virksomhed. Muligheder er mange! Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du aktivt kan anvende både kiss cut og die cutt klistermærker. 

Filer til die cut 

Hvis du vælger die cut klistermærker, skal du uploade en vektorfil, som typisk vil være fra Adobe Illustrator eller Adobe InDesign. Vær opmærksom på, at alt tekst skal være lavet som vektorgrafik, da vi ellers kan risikere at mangle de skrifttyper, du har brugt. Du kan også lave din tekst i Word og gemme den ned som en PDF.
Hvis du er usikker på, hvordan du skal uploade dine filer, er du altid meget velkommen til at benytte dig af et gratis filtjek. Du skal blot sende dine filer til info@nemprint – så tjekker vi dem igennem fuldkommen kvit og frit.
 
Se alle vores produkter indenfor klistermærker.
 
 

Standard: 5-6 dage. Ekspres: 1-2 dage. Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen. Bestillingen skal være lavet før kl 10:00 for at dagen tæller med.

Tilpas produkt

Antal

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

God dag

Log ind på din konto