Die Cut | Få Lavet Die Cut Printing hos Nemprint.dk | Prismatch

Die-cut klistermærker

Disse klistermærker er konturskåret helt igennem både folien og bagpapiret. Vi kan skære dem i enhver form, du vil have. En unik måde at få dine klistermærker til at skille sig ud blandt alle andre klistermærker. Perfekte til messer og hand-outs. – Vælg imellem 2 slags skæringer – Die-Cut, hvor selve klistermærket får din unikke form. Eller Die-cut + Easy-Peel,  hvor vi laver 2 skæringer, den første som kun går igennem folien, og den næste som går igennem både folie og bagpapiret, dette gør at de er nemmere at få af, og at du kan få en finere skæring i folien.
Klistermærkerne er altid inkl. en flot blank laminering der sikre en lang holdbarhed. Se eksmpel på en Die Cut stickers PDF her, som er lavet i 2 lag i PDF’en.

Die-cut klistermærker

Har du brug for klistermærker i forbindelse med din markedsføring? Eller måske i forbindelse med en familiebegivenhed? Så er du kommet til det helt rette sted, for hos Nemprint kan du købe kiss cut og die cut klistermærker til konkurrencedygtige priser. Mulighederne for brug af klistermærker er næsten uendelige, og du kan med fordel anvende disse i forbindelse med markedsføringen af din virksomhed.

Die cut betyder, at klistermærket er skåret helt igennem papiret, således at både bagepapiret og folien er skåret til din form. Vi kan skære i alle størrelser og former. Med vores præcise computer styret skærebord kan vi uden problmer skære ekstremt præcist, og i alle former.

Alle die-cut klistermærker ordre modtager en GRATIS digital trykfil til godkendelse inden din ordre bliver printet.

Easy-peel die-cut klistermærker

Easy-peel er en god løsning, hvis du nemt vil kunne pille klistermærker af papiret. Vi laver 2 skæringer når du vælger easy-peel. En i selve folien, og en mere ca. 3-4 mm fra kanten, som skære hele vejen igennem folien og papiret. Du ender derfor op med en kant du kan knække, og  dermed løfte dit klistermærke af meget nemt. Eeasy-peel kan tilvælges i drop-down menuen når du bestiller.

easy peel die cut klistermærker nemprint

Farver, størrelse og holdbarhed

Hos Nemprint printer vi alle vores klistermærker digitalt med CMYK-farver på hvid folie i kvaliteten 720×1440 dpi.  Hvis du har spørgsmål omkring farver og størrelse, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar ved telefonerne og tasterne til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have. Har du en bestemt pantone farve vi skal matche kan vi også det, uden det koster ekstra.

Du kan vælge mellem 2 folier.  Stanard klæb eller heavy tack klæb, som er ekstra klæbende. Den ekstra stærke lim kan være den rette løsning for dig, hvis du skal bruge klistermærkerne på en overflader der ikke har en god evne til at klister på. det er f.eks. blød plastik, en trailer, eller en campingvogn.  Vores klistermærker holder i mange år – både ude og inde. Vores kvalitetsfolie har en udendørs holdbarhed på minimum 3 år og med laminering, som altid er på som standard, op til 7 år.

Derfor er klistermærker et godt valg

Die cut klistermærker kan være en god del af enhver markedsføringsstrategi, da du billigt, nemt og effektiv kan eksponere din virksomhed. Hvis du skal på messe, så tag en portion klistermærker med og del ud. Hvis du sælger produkter online, så læg et klistermærke i pakken med varer til dine kunder – så er der chance for, at de benytter sig af dem ved at klistre dem på deres computer. Og bum! Så har du yderst værdifuld eksponering af din virksomhed, da det er en klar fordel at dine kunder brander dig – og ikke dig som virksomhed. Muligheder er mange! Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du aktivt kan anvende både kiss cut og die cutt klistermærker.

Filer til die cut

Hvis du vælger die cut klistermærker, skal du uploade en vektorfil, som typisk vil være fra Adobe Illustrator eller Adobe InDesign. Vær opmærksom på, at alt tekst skal være lavet som vektorgrafik, da vi ellers kan risikere at mangle de skrifttyper, du har brugt. Du kan også lave din tekst i Word og gemme den ned som en PDF.
Hvis du er usikker på, hvordan du skal uploade dine filer, er du altid meget velkommen til at benytte dig af et gratis filtjek. Du skal blot sende dine filer til info@nemprint – så tjekker vi dem igennem fuldkommen kvit og frit.
Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

Standard: 5-6 dage. Ekspres: 1-2 dage. Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen. Bestillingen skal være lavet før kl 10:00 for at dagen tæller med.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto