Klistermærke Ark | Køb Klistermærker på Ark | Hurtig Levering

Klistermærker valgfri størrelse (på ark)

Hos Nemprint.dk kan vi printe alle former for klistermærker i alle størrelser. Vi kan fremstille klistermærker med mange forskellige anvendelsesmuligheder som f.eks. traditionelle klistermærker til brug ved f.eks. messer og handouts, streamers til biler, butiksfacader, klistermærker til gulve og vinduer og meget, meget mere.

Du taster størrelsen på dit klistermærke i bredde og højde. Nederst på produktet vælger du det totale antal klistermærker du skal bruge. Du kan vælge om vi skal levere dem, så du får dem på ark (billigst) eller om du vil have dem leveret, udskåret enkeltvis. Antallet du modtager vil være det samme. De fleste vælger at få dem leveret på ark.

Ønsker du at designe dit eget Sticker Sheet ? Gå til produktet her.

 

Klistermærker til alt slags brug.

  • Hvid gloss (MPI3000):  Rigtig god all-round folie, bruges til langt de fleste ordre. Hæfter på de fleste overfalder, egner sig ikke til blød plast og PVC.
  • Hvid mat folie (MPI3020):  Samme egenskaber som MPI3000, men med en semi-mat overflade.
  • Premium gloss, kraftig kæb (MPI2006): Folie med meget kraftig klæber, kan hæfte på næste alle overflader inkl. blød PVC, crosser eller campingvogne og trailere.
  • Transparent folie (MPI3040):  Printes med CMYK (altså ikke med hvid blæk). Egner sig til montering på lyse flader, eller hvor man ønsker at folien ikke er 100% dækkende.
  • Hvid gloss let klæb (MPI3001):  Folie der er nem at få af igen, med en ikke permanent klæber, efterlader ikke limrester. (Bliver permanent efter ca. 6 måneder)
  • Guld/Spejl + Holographic: Folie til indendørs brug, giver flot effekt. Holder ikke til udendørs brug i en længere periode (3 måneder)
  • One-Way-Visiona: Der er små huller i denne folie, så man kan kigge ud af vinduet når den er monteret, men det er ikke nemt at kigge ind.
  • Block folie (MPI3000 HOP): High Opacity folie der gør at den ikke er helt så hvid som MPI3000, men den er bedre til at dække over et evnt. gammelt klistermærke. Dette er ikke en 100% block folie, men dækker ca. 95%.

Her kan du læse om vores produkt “etiketter på rulle“, hvis det er det du søger.

Filtyper og gratis filtjek

Skal du have lavet et firkantet klistermærke, kan du blot sende en normal trykfil i f.eks. jpeg, pdf, eps osv. Skal du have skåret dine klistermærker ud, skal du sende en vektorfil med en skærelinje. Se mere under “mere info”.

Stanse / skære tolerance

Vores skæremaskiner er meget præcise, men man kan ikke ramme skærestregen 100% identisk hver gang. Når vi producere klistermærker kan vi garantere en tolerance på max 1mm. Dvs. du skal kunne acceptere at skæringen kan flytte sig 1 mm. så ta højde for dette i din trykfil.

Er du i tvivl om, hvorvidt din valgte fil kan bruges til klistermærketryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk og få os til at tjekke den – det er helt gratis og sikrer, at resultatet lever op til dine forventninger.

Holdbarhed på folie til bil og facade

Digitalt fremstillede klistermærker uden laminat har en udendørs holdbarhed på ca. 1-3 år. Laminat forbedrer printets holdbarhed og modstandsdygtighed overfor eksempelvis sollys samt mekanisk slitage, som eks. vaskehal. Med laminat forlænges holdbarheden af printet derfor med ca. 5-10 år, og farverne vil fremstå pænere og kraftigere.

Når du bestiller folie til bil eller facade, kan vælge mellem klistermærker på enten hvid vinyl eller transparent vinyl. Vælger du transparent vinyl, vil dine klistermærker være gennemsigtige, og de egner sig derfor bedst til at montere på lyse overflader.

Farver

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0. Der kan derfor ikke trykkes hvid.

Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage. Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage. Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Tilpas produkt

Vælg antal:
NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto