Transparente Klistermærker med hvid Blæk | Køb Online her

Klistermærker Transparente (hvid blæk)

Vi kan som et af de få trykkerier trykke dine klistermærker på en transparent folie med både fuld farve + hvid blæk. Den hvide kan bruges både som en del af dit design eller som bund til farverne i dit design / logo. Dine transparente klistermærker kan derefter påsættes både mørke og lyse overflader efterfølgende.

Se eksempel på trykfil her her som du skal angive når du bestiller.

Klistermærker på transparent folie printet med hvid blæk. CMYK + WHITE

Filtyper og gratis filtjek

Vi hjælper gerne med at opbygge din fil så den printes korrekt med hvid blæk. – Efter din bestilling vil du modtage et mock-up som sikre sig at du får det præcis som du ønsker det. Ønsker du selv at kontrollere den hvide blæk skal du blot lave alt der skal være hvid i et lag for sig i Illustrator. OBS! Den hvide printes først, derefter alt CMYK oven på den hvide. Dvs. har elementer der skal være hvide, må de ikke dækkes med CMYK din din fil.

Stanse / skære tolerance

Vores skæremaskiner er meget præcise, men man kan ikke ramme skærestregen 100% identisk hver gang. Når vi producere klistermærker kan vi garantere en tolerance på max 1mm. Dvs. du skal kunne acceptere at skæringen kan flytte sig 1 mm. så ta højde for dette i din trykfil. Vælger du at få dine klistermærker leveret enkeltvis, vil de blive konturskåret hvert for sig.

Holdbarhed på folie til bil og facade

Digitalt fremstillede klistermærker uden laminat har en udendørs holdbarhed på ca. 1-3 år. Laminat forbedrer printets holdbarhed og modstandsdygtighed overfor eksempelvis sollys samt mekanisk slitage, som eks. vaskehal. Med laminat forlænges holdbarheden af printet derfor med ca. 5-10 år, og farverne vil fremstå pænere og kraftigere.

Farver

Vi trykker alle transparente klistermærker med en hvid bund dvs. CMYK + HVID.

Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage. Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage. Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto