Postkort m. digitalt tryk | God kvalitet & skarpe priser | Nemprint.dk

Postkort Digital (fra 10 stk)

Alle postkort bliver trykt på 300g Algro design karton, med mat bestrøget skrivevenlig bagside, som giver et helt unikt og lukseriøst udtryk.

Ved oplag over 2.500 stk, se vores priser for offset postkort. Der kan være meget at spare. Danmarks laveste priser på store oplag af postkort.

Layout og format på postkort print

De mest normale størrelser på postkort med print er A6 og A5, og begge disse størrelser kan du vælge i menuen længere nede på siden. Du har også mulighed for at vælge en foldet A5 og foldet A4, hvis du gerne vil have et 4-sidet postkort. Mulighederne er altså mange for at vælge netop den postkortstørrelse, som du ønsker.

Når dit postkort sendes til print, bliver det altid trykt på 300 gram Algro design karton, som har en matbestrøget og skrivevenlig bagside. Det giver postkortet et unikt udtryk og en lækker følelse, når man står med det i hånden.

I menuen kan du vælge, om du vil have en standard bagside trykt på dit postkort, hvor Nemprints logo er synligt. Du kan også vælge en bagside uden vores logo, hvor følgende priser så vil være gældende:

• A6 bagsidetryk: +20 øre pr. stk.
• A5 bagsidetryk: +40 øre pr. stk.

Kachering på postkort

Hvis du ønsker at give dit postkort et ekstra luksuriøst udtryk, kan du give det en kachering på forsiden. Det er en efterbehandling bestående af en tynd laminering, der kommer ovenpå kartonet, så overfladen bliver stærkere og ser pænere ud. Hos Nemprint kan du vælge to forskellige typer kachering:

• Soft touch kachering, som er den mest anvendte type. Den giver dit postkort en silkeagtigt mat overflade uden genskin og er det oplagte valg, hvis forsiden på dit postkort ikke er et fotografi.
• Blank kachering, som giver dit postkort en fotoagtig overflade. Den er ideel at anvende, hvis du har et fotografi på forsiden af dit postkort, som indeholder mange farver.

Det er altså en god idé at give dit postkort en kachering, hvis du gerne vil forstærke udtrykket af dit postkort print.

Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter, men kan hentes dagen efter. Ekspres: Bestillinger før kl. 12.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto