Postkort | Lav Postkort med Print Online Her | Nemprint.dk

Postkort

POSTKORT PRINT DIGITAL 10STK
Digitaltrykte postkort i små oplag Trykkes fra: 10 stk. Produktionstid fra: 1 dag.
POSTKORT PRINT OFFSET
Offset trykte postkort, mange varianter, billigst ved store oplag.

Postkort print i høj kvalitet

Postkort print kan bruges til mange forskellige ting, hvad end det er i forbindelse med en firmaaktivitet eller en familiefest – og det er heldigvis supernemt at lave dine egne postkort. Hos Nemprint kan du købe dine postkort i forskellige størrelser, og du kan altid være sikker på, at kvaliteten altid er i top, for vi har nogle af markedets bedste printere og trykkere, og vi prioriterer, at enhver tryksag altid skal have den absolut bedste behandling. Uanset din anledning har vi en løsning, der passer til dine behov, og vi bestræber os altid på at skabe de perfekte rammer for invitationen til din næste fest, børnefødselsdag eller firmaets nye markedsføringsmateriale. Med mange års erfaring kan vores kompetente medarbejdere rådgive dig til lige præcis det postkort, som du står og mangler.

Layout og format på postkort print

De mest normale størrelser på postkort med print er A6 og A5, og begge disse størrelser kan du vælge i menuen længere nede på siden. Du har også mulighed for at vælge en foldet A5 og foldet A4, hvis du gerne vil have et 4-sidet postkort. Mulighederne er altså mange for at vælge netop den postkortstørrelse, som du ønsker.

Når dit postkort sendes til print, bliver det altid trykt på 300 gram Algro design karton, som har en matbestrøget og skrivevenlig bagside. Det giver postkortet et unikt udtryk og en lækker følelse, når man står med det i hånden.

I menuen kan du vælge, om du vil have en standard bagside trykt på dit postkort, hvor Nemprints logo er synligt. Du kan også vælge en bagside uden vores logo, hvor følgende priser så vil være gældende:

  • A6 bagsidetryk: +20 øre pr. stk.
  • A5 bagsidetryk: +40 øre pr. stk.

Kachering på postkort

Hvis du ønsker at give dit postkort et ekstra luksuriøst udtryk, kan du give det en kachering på forsiden. Det er en efterbehandling bestående af en tynd laminering, der kommer ovenpå kartonet, så overfladen bliver stærkere og ser pænere ud. Hos Nemprint kan du vælge to forskellige typer kachering:

  • Soft touch kachering, som er den mest anvendte type. Den giver dit postkort en silkeagtigt mat overflade uden genskin og er det oplagte valg, hvis forsiden på dit postkort ikke er et fotografi.
  • Blank kachering, som giver dit postkort en fotoagtig overflade. Den er ideel at anvende, hvis du har et fotografi på forsiden af dit postkort, som indeholder mange farver.

Det er altså en god idé at give dit postkort en kachering, hvis du gerne vil forstærke udtrykket af dit postkort print.

Postkort til markedsføring af virksomheden

Et postkort er en god og professionel måde at formidle sit budskab videre på, eksempelvis i forbindelse med en ny reklamekampagne, interne events i virksomheden, aktuelle tilbud eller generelle informationer om nye produkter. Fuldend eksempelvis lanceringen af en ny produktserie ved at tilføje et nydeligt postkort til dine goodie bags, eller vedlæg en håndskrevet hilsen i emballagen.

Det personliggør brugernes oplevelse og er med til at skabe brand awareness. Postkortet kan bestilles i forskellige størrelser afhængigt af lige præcis jeres behov. Det kan være et brugbart tiltag til messer eller som uddeling på strøget og indkøbscentre. I detailbutikker kan postkortet med fordel bruges som POS-materiale og fungerer ideelt som rabatkuponer, hvor der nemt kan måles på effekten og konverteringsraten. Her vil du kunne udnytte, at postkortet kan have indhold på begge sider. Hold dig ikke tilbage og bestil din virksomheds næste postkort i dag.

Sådan designer du dit postkort print

Design af postkort er langt fra en bøvlet eller kompliceret proces, for alt du skal gøre er, at vælge et motiv til forsiden af dit postkort. Det kan eksempelvis være et familiefoto, hvis dit postkort skal sendes ud i december som et julekort, i forlængelse af en fødselsdagsfest eller som takkekort efter en konfirmation eller et bryllup. Dem omkring dig vil blive glade for en personlig og flot hilsen, hvor det er tydeligt, at der ligger tanke bag. Hvert postkort fortæller sin egen historie og frembringer gode minder, som bør deles med dem du holder af.

Brug også postkortet som en invitation. I en digital tidsalder er det en skøn afveksling at få en invitation, som du kan mærke mellem hænderne og hænge op på køleskabet. Skal I fejre konfirmanden eller studenten, holde et bryllup eller døbe jeres yngste, invitere til superhelte- eller prinsessebørnefødselsdag, så er en fysisk invitation vejen frem. Leg med kreativiteten og giv indbydelsen en sjov, kærlig eller anderledes twist. Kun fantasien sætter grænser, når du skal designe dit postkort. Et format der på en personlig facon foreviger unikke øjeblikke og indkapsler uforglemmelige minder.

Mulighederne er mange, og du er altid velkommen til at kontakte os og rådføre dig med en af vores grafikere, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge dit næste postkort print.

FAQ

Hvilken papirtype trykkes postkortet på?

Vores postkort trykkes på 300 gram karton, hvor forsiden er silk-coated, og bagsiden er uncoated, så den er skrivbar. Det giver et unikt udtryk og en lækker følelse, når du står med postkortet i hånden. Alt papir der anvendes til at få trykt dine postkort er FSC- og svanemærket.

Kan jeg bestille i valgfrit format?

Ja, det kan du godt. Under vores produkter kan du nemt vælge det format, du ønsker dig. Postkort med offsettryk fås i formaterne A5 og A6. Hvis du derimod vælger postkort med digitaltryk, så er de tilgængelige i størrelserne A5, A6, 4-sidet A5 og 4-sidet A6.

Kan jeg bruge mit eget design?

Ja, det kan du sagtens. Du kan uploade dit design direkte på vores hjemmeside – ganske nemt og hurtigt. Sørg for at uploade din fil som en JPG- eller PDF-fil, da det sikrer dig, at skrifter, billeder og øvrige elementer ikke flytter sig fra din arbejdsfil.

Kan jeg downloade en skabelon?

Ja, hos Nemprint A/S har vi udarbejdet en række skabeloner i forskellige formater til både InDesign og Illustrator. Når du downloader filerne, er de klar til, at du kan indsætte din egen tekst og billede ind i skabelonen. Du kan finde alle vores skabeloner her: https://nemprint.dk/download/

Hvad er forskellen på offset og digitaltryk?

Ved offsettryk opnår du den bedste kvalitet. Her overføres dine tekster og billeder til en metalplade, hvor pladen indfarves med tryksværte. Derefter bliver det trykt på papiret. På grund af den komplicerede metode er denne løsning ofte dyrere, men til gengæld bliver stykprisen lavere, jo flere oplag der skal trykkes. Digitaltryk er velegnet til mindre oplag, da trykmetoden ikke bruger nogle trykplader.

HVORFOR VÆLGE OS?

FOKUS PÅ hurtig levering og GOD SERVICE

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

VORES KOMPETENCER

EKSPERTER I PRINT

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto