Plakat Print | Posters & Plakat med Tryk | Dag-til-Dag Levering

Plakat Print & Posters (fra 1 stk)

Hos Nemprint kan vi levere plakatprint og posters til alle formål og lejligheder. I modsætning til mange af vores konkurrenter laver vi ikke kun plakatprint i de normale fire farver, men i 9 farver, hvilket sikrer et perfekt tryk, der er altid visuelt indbydende.

Skal du bruge forskellige, men i samme størrelse, så vælger du blot det totale antal, og uploader forskellige filer. OBS. Det skal være lige mange af hver plakat. F.eks. kan du bestille 10 plakater og uploade 5 filer. Så laver vi 2 af hver. Husk at vælge “Ja” i flere forskellige originaler.

Skal du bruge mere end 25stk så kig under produktet Plakat Print (fra 25 stk)

Skal du have print på Skumpap ? så gå til produktet her.

Plakatprint og posters

Hos Nemprint kan vi levere plakatprint og posters til alle formål og lejligheder. I modsætning til mange af vores konkurrenter laver vi ikke kun plakatprint i de normale fire farver printer, men i 9 farver, hvilket sikrer et perfekt tryk, der er altid visuelt indbydende.

Plakatprint og posters til mange formål

Hos os kan du få trykt billige plakatprint eller posters til brug i forbindelse med udstillinger, messer, valg eller reklame i din butik eller virksomhed. Vores plakatprint har en god holdbarhed, der både er egnet til inden- og udendørs montering, og som nogle af de få i branchen trykker vi med 9 farver. Det garanterer høj kvalitet og farveægthed på dit plakatprint – hver gang.

Hvis du skal have indendørs plakatprint, er det måske fotoprint du skal vælge. Dette er et lidt dyrere produkt, som ikke er vandfast, men som til gengæld har en bedre printkvalitet. 

Papirtyper til plakatprint

200 g Semi-Gloss -Med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Bruges til stort set alt. 90% af vores kunder vælger denne.

PVC Satin – Her printes der med en særlig type blæk på et tyndt stykke plastic (195 g). Dette giver et slidstærkt og holdbart plakatprint. Holdbarheden udendørs er min. 3 år. Vi anbefaler PVC til gadeskilte, som ikke udskiftes jævnligt, da det holder til at blive vådt.

Folieklistermærke – Plakatprint trykt på folie med ikke-permanent klæb, så den er nem at afmontere igen efter brug. Den er rigtig god til montering på ruden, så flere kunder ser din kampagne.

80 g Alm. papir er til arbejdstegninger. Papiret kan ikke tåle meget blæk og er derfor ikke så velegnet til fuldfarvetryk.

Opklæbning af plakatprint på skumpap

Ønsker du at få dit billede klæbet op på skumpap, har du mulighed for at vælge dette i menuen herunder. Dit billede bliver dermed gjort klar til ophængning.

OBS. Der følger ikke kroge med til skumpap, men disse kan tilvælges under din bestilling. 2 kroge koster 18 kr., og vi anbefaler, at de sættes 5 cm. inde på pladen og 15 cm. fra toppen. Sæt krogene på skrå, så de følger snoren, der sættes imellem krogene.

Du kan se en guide her, der viser, hvordan du monterer krogene på skumpap-pladen.

OBS. Vi sender max. B1 skumpap, da der er for stor risiko for at de bliver ødelagt i posten.

Store plakater

Hos Nemprint kan du købe plakatprint i et væld af forskellige størrelser, men også de store formater kan du bestille direkte hos os. Vi trykker nemlig plakatprint i flere forskellige, store størrelser:

  • B0 (100 x 140 cm)
  • B1 (70 x 100 cm)
  • B2 (50 x 70 cm)
  • 110 x 155 cm
  • Abribus (118,5 cm x 175 cm)

Der kan være mange gode grunde til at få printet dine plakater i storformat, for at understrege vigtigheden af dine budskaber – særligt hvis det er i forbindelse med markedsføringsbudskaber.

Lav din egen plakat

Hvis ikke du har flere års erfaring i at lave dine egne plakater, så frygt ej. Vi giver dig nemlig et par gode tips til, hvordan du kan komme godt i gang. Inden du begynder det grafiske arbejde, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring, hvilket budskab plakaten skal have. Dernæst skal du altid huske at have det vigtigste budskab til at stå mest frem i grafikken, så modtagerne nemt kan afkode, hvad du gerne vil fortælle dem. Og så er det naturligvis vigtigt, at du holder det visuelle udseende i rød tråd med din eller virksomhedens identitet.

Print af plakater

Hos Nemprint har vi mange års erfaring i at printe plakater i vidt forskellige størrelser, så du kan altid være fuldkommen sikker på, at vores medarbejdere behandler din tryksag med omhu. Hvis du er i tvivl om din plakat er gemt ud på den rette måde, er du altid meget velkommen til at benytte dig af vores gratis filtjek. Så gennemgår vores medarbejdere dine filer, og sørger for, at alt er, som det skal være.

Hent dine plakater i Aarhus eller få dem tilsendt

Nemprint holder til i Højbjerg ved Aarhus, og du er altid velkommen til at besøge os i butikken, hvis du er på jagt efter plakater eller print. I butikken i Højbjerg kan du se alle typer af plakater og print – alle størrelser og papirtyper. Vi hjælper dig gerne med at vælge, så du får lige det print eller den plakat, som du ønsker.

Hvis du bor længere væk, eller hvis du gerne vil spare turen til butikken i Aarhus, kan du nemt bestille plakater og print online her på nemprint.dk. Vi leverer plakater og print i alle størrelser og alle typer papir over hele landet. Vores almindelige produktionstid for print og plakater er 1-2 hverdage, men du kan også vælge ekspress, som vi klarer på under 24 timer.

Uanset hvad du vælger, så leverer Nemprint plakater og print nemt og hurtigt i hele landet.

Læs her om billige plakater her.

Standard 2 hverdage: Din ordre vil være klar senest 2 hverdage efter du har bestilt. Ekspres: Bestillinger før kl. 11.00 sendes (kan afhentes) samme dag.

Tilpas produkt

Vælg antal:
NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto