Fotoprint | Få lavet Fotoprint Online Her | Hurtig Levering

Fotoprint

Med Canons helt nye 8-farvede fotoprinter CANON PRO 4000s er der garanteret ydeevne og høj alder for billedægthed, når du bestiller fotoprint hos Nemprint. Med Canons høje kvalitet er dette et produkt til den professionelle fotograf og alle andre, der ønsker det ypperste fotoprint.

Se vores udvalg af kvalitets ramme fra Hoei Danmark her.

Print på skumpap eller skiltekarton ? se vores kategori for print på plader her.

Fotoprint i storslået billedkvalitet

Med Canons helt nye 8-farvede fotoprinter CANON PRO 4000s er der garanteret ydeevne og høj alder for billedægthed, når du bestiller fotoprint hos Nemprint. Med Canons høje kvalitet er dette et produkt til den professionelle fotograf og alle andre, der ønsker det ypperste fotoprint.

Papirtyper til fotoprint

Hos Nemprint kan du vælge mellem forskellige typer af papir til dit fotoprint. Her kan du læse mere om vores forskellige papirtyper:

180 g. Matt – Denne papirtype er særlig god til grafik og streger og kan også bruges til fotoprint.

200 g. Semi-Gloss – 90 % af vores kunder vælger denne type papir, da den kan bruges til stort set alt. Denne type papir er også den mest anvendte til arkitektplancher.

215 g. Canon Pearl Photo Paper Foto papir – Denne variant er vores mest eksklusive papir. Den kan blandt andet bruges til fotoprint og præsentationer. Papiret har en “lustret” overflade, hvilket er lidt nubret, ligesom når man får fremkaldt et billede.

300 g. Lærred – Denne variant bruges til billeder, der skal eftermonteres i rammer (OBS: billedet kommer uden ramme)

Størrelse på filen.

Hvis din fil ikke passer til formatet kan du skrive i kommentar hvilken størrelse det skal være. Ellers skalerer vi printet ved at skære det overskydende print af på to af siderne.

Fotoprint til opklæbning på skumpap

Ønsker du at få dit billede klæbet op på skumpap, har du også mulighed for det. Du skal blot vælge det i menuen, og så sørger vi for at dit billede bliver klar til ophængning.

Vær opmærksom på, at der ikke følger kroge med til skumpap som standard. Ønsker du dette, kan du vælge det, når du tilpasser din bestilling. Det koster 18 kr. for 2 stk. kroge til skumpap. Vi anbefaler at de sættes 5 cm. inde på pladen og 15 cm. fra toppen. Du kan med fordel montere krogene skråt, så de følger den snor, som du sætter imellem dem.

Her er en lille guide der viser, hvordan du monterer krogen på skumpap-pladen.

OBS. Vi gør opmærksom på, at vi max. kan sende B1 skumpap, da der er for stor risiko for at de bliver ødelagt i posten.

Køb fotoprint online nemt og billigt

Det behøver hverken at være besværligt eller dyrt at bestille fotoprint online, og hos Nemprint har vi gjort det så bekymringsfrit for dig som overhovedet muligt at få dine personlige og unikke billeder bragt til live på kvalitetspapir. Og hvad end du er professionel fotograf eller privatperson, der gerne vil give hjemmet nyt liv, er du kommet til det helt rette sted.

Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser papir og papirtyper, hvor du kan bestille alt fra fotoprint på A4 til B2-format. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket udtryk dit fotoprint kan få. Du kan benytte dig af følgende formater, når du køber fotoprint online hos os:

 • A0 (84 x 118,9 cm)
 • A1 (59,4 X 85 cm)
 • A2 (42 X 59,4 cm)
 • A3 (29,7 X 42 cm)
 • A4 (21 x 29,7 cm)
 • A5 (14,5 x 21 cm)
 • A6 (10,5 x 14,8 cm)
 • B0 (100 x 140 cm)
 • B1 (70 x 100 cm)
 • B2 (50 x 70 cm)
 • 13 x 18 cm
 • 30 x 40 cm

Uanset om du skal bruge dit fotoprint til en collage på væggen i hjemmet, eller et markedsføringsbudskab som professionel, kan du finde det helt rette format hos Nemprint. Du kan hurtigt og bekvemt bestille dit fotoprint online her på siden, eller du kan hente dit fotoprint i Aarhus i vores afdeling på Banegårdsgade i centrum af byen. Hvis du har spørgsmål til vores farver, papirstørrelser eller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der altid sidder klar ved tasterne og telefonerne til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have i forbindelse med fotoprint.

Skru op for kreativiteten med fotoprint

Fotoprint kan bruges til mange forskellige formål, men særligt i hjemmet, kan man skabe en helt unik og hyggelig stemning, hvis man eksempelvis dekorerer væggen med forskellige fotos, der er printet på lækkert papir i en flot kvalitet. Fotos man selv har taget kan være med til at give hjemmet liv, karakter og personlighed, og man vil altid med et smil på læben se tilbage på de minder, som fotoprintsne er associeret med. Dedikér en hel væg i hjemmet, og lav en kreativ collage, eller vælg dine få favoritbilleder ud og sæt dem i rammer. Du har også mulighed for at vælge dit absolutte favoritbillede – det kan eksempelvis være bryllupsbilledet – og få det opklæbet på skumpap, og sat i ramme. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig, hvordan hjemmet skal indrettes med fotoprints. Læs her om billige plakater.

Standard 2 hverdage: Din ordre vil være klar senest 2 hverdage efter du har bestilt. Ekspres: Bestillinger før kl. 11.00 sendes (kan afhentes) samme dag.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto