Hvad er et hæfte? | Nemprint

Hvad er et hæfte?

Et hæfte består af en samling af papirer, dog minimum to stykker papir, der er hæftet på midten. Et hæfte vil i udtrykket være en mindre bog, hvor omslaget er produceret i et kraftigere materiale. Hvis du kun har én side der skal foldes, skal du i stedet for et hæfte bestille en folder.

Hvad kan jeg bruge et hæfte til?

Hæfter kan bruges til mange forskellige ting, uanset om det er i forbindelse med markedsføring af din virksomhed eller til private arrangementer. Hæfter kan blandt andet anvendes til programmer, menukort, årbøger, en blå bog, foreningsblade, produktkataloger, koncertprogrammer og meget mere.

Hæfter i store og små oplæg

Hos Nemprint kan du få trykt hæfter i både store og små oplæg. Skal du have trykt over 250 hæfter, anbefaler vi at få hæfterne trykt som offsettryk.Ved offsettryk bliver billeder og tekst overført til en metalplade, der efterfølgende påføres tryksværte og trykkes direkte på papiret. Denne metode sikrer dig hæfter af højeste kvalitet til fornuftige priser. Ved offsettryk bliver stykprisen lavere afhængigt af oplagets størrelse. Derfor anbefales offsettryk til de større oplæg.

Er der tale om et mindre oplag (minimum 10 stk.), anbefaler vi at trykke hæfterne som digitaltryk. Digitaltryk er billigere ved små oplag samt dyrere ved større oplag, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan læse mere om vores hæfter her.

Log ind på din konto