Hæfte | Tryk af Hæfter Online | Køb Her med Prismatch!

Hæfter / Magasiner

HÆFTER MED CLIPS DIGITAL PRINT
Digitaltrykte hæfter / magasin med 2 clips i ryg. Trykkes i fuld farve og S/H Trykkes fra: 10 stk. Produktionstid fra: 1 dag.
HÆFTER MED CLIPS offset
Offsettrykte hæfter / magasin med 2 clips i ryg i store oplag. Trykkes kun i fuld farve. Trykkes fra: 100 stk. Produktionstid fra: 4-6 dage.

Hæfter i flot kvalitet til alle formål

Hæfter kan bruges til rigtig mange formål i mange forskellige sammenhænge. Hos Nemprint laver vi hæfter og kataloger i flere forskellige størrelser og papirtyper. Vi leverer hæfter til alle formål: produktkataloger, medlems- og kirkeblade, brochurer og manualer.

Om hæfter

Et hæfte er mindst to stykker papir, der er foldet og hæftet på midten. Hæfter er velegnet som en lille bog og egner sig dermed til mange formater lige fra interne brochurer til præsentationer og menukort, programmer, klubblade, blå bøger, årsbøger og meget, meget mere. Har du kun én side, du skal have foldet, skal du se under menupunktet “foldere”. Vi printer hæfter i alle kvaliteter, så uanset formålet, kan vi hjælpe dig med et flot og gennemført produkt til konkurrencedygtige priser.

Print hæfte hos Nemprint

Hos Nemprint har vi mange års erfaring i at trykke hæfter, både som offset (store oplag) og digital (små oplag). Derfor kan du altid være fuldkommen sikker på, at vi kan udføre opgaven til den rette pris og kvalitet, og hvis du er usikker på, hvordan dit hæfte skal gemmes ud eller uploades, sidder vores personale altid klar ved telefonen og tasterne til at hjælpe dig.

Et hæfte kan bruges til mange forskellige ting, hvad end det er i forbindelse med en familiebegivenhed eller markedsføring. Med et hæfte er der rig mulighed for at uddybe sine budskaber gennem tekst og billeder, og derfor kan det ofte være en god idé at understøtte sin øvrige kommunikation med et hæfte, der kan uddybe emnet.

Bestil hæfter online – det er nemt

Man behøver absolut ikke at være specialist inden for grafisk design eller markedsføring for at lave og bestille et flot og gennemudarbejdet hæfte, for det kan købes nemt og enkelt online hos Nemprint. Når du bestiller dit hæfte online hos os, er der ingen slinger i valsen, for du skal blot gennemgå nogle få enkle steps, og herunder forklarer vi dig, hvilke ting du skal forholde dig til, når du bestiller dine hæfter online.

Sådan bestiller du hæfter

Det er ganske enkelt at bestille et hæfte hos Nemprint: Vælg format, antal sider og antal hæfter i prisberegner, og klik på den ønskede pris for at lægge den i indkøbskurven.

Hent dine hæfter i Aarhus eller få dem tilsendt

Hvis du bor i Aahus området, kan du kigge forbi vores butik i Højbjerg. Her er du meget velkommen til at komme og se alle de typer hæfter, som vi tilbyder. Vi kan også hjælpe dig med at vælge det hæfte, som er bedst for dig.

Bor du ikke lige i nærheden, kan du meget nemt og hurtigt bestille dine hæfter online her på nemprint.dk. Du kan få tilsendt hæfter i alle størrelser og antal, uanset hvor i landet du bor. Vi producerer små og større oplæg hæfter fra 3 hverdage, men hvis du har travlt, kan du vælge ekspress.

Spørgsmål og svar om hæfter

HVORFOR VÆLGE OS?

FOKUS PÅ hurtig levering og GOD SERVICE

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

VORES KOMPETENCER

EKSPERTER I PRINT

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto