Hvor får man Reklamer Nej Tak klistermærke? | Nemprint

Hvor får man Reklamer Nej Tak klistermærke?

>

Hvor får man Reklamer Nej Tak klistermærke?

Hvis du har brug for et Reklamer Nej Tak klistermærke til din postkasse, skal dette bestilles ved FK Distribution. Tidligere skulle det bestilles ved Post Nord, men dette er ikke længere tilfældet. Du kan altså ikke bestille et Reklamer Nej Tak klistermærke ved os.

Til gengæld kan du bestille et væld af andre klistermærker direkte hos os, som du kan bruge til diverse markedsføringsformål, hvad end du skal snart skal repræsentere din virksomhed på en messe, eller du mangler et klistermærke til butiksfacaden, så du kan fange forbipasserendes interesse.

Bestil klistermærker i høj kvalitet hos os 

Hos Nemprint kan du både bestille dine klistermærker på ark eller på rulle afhængigt af, hvad du foretrækker. Du bestemmer også selv antallet af klistermærker, så uanset om du mangler 4000 klistermærker eller ét stort, er du kommet til det rette sted.

Vi bruger de absolut bedste printere, der findes, så du kan være helt sikker på, at kvalitet er i top. Du får altid klistermærker med stærke og skarpe farver med en laminering, der giver dine klistermærker en lang holdbarhed.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller til specifikationerne på dine trykklare filer.

Læs mere om vores klistermærker her

 

 

Log ind på din konto