× Log ind

Beachflag

Beachflag i polyester. OBS husk at vælge base, hvis du skal have en fod eller spyd. Beachflag fås i mange forskellige størrelser. Se størrelser og meget mere under detaljer-fanen.

Ekspres levering: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage.

Beachflag template
Download

Du kan downloade templates til flagene her. OBS: træk .pdf skabelonen oven på illustrator-ikonet på din computer. Det er spiller ingen rolle, om du bruger .pdf .eps eller .ai filen

Er du i tvivl om, hvordan du bruger skabelonen, finder du her en guide, der forklarer fremgangsmåden. Har du øvrige spørgsmål, eller er du i tvivl om noget med hensyn til din bestilling, er du velkommen til at kontakte os for vejledning.

Beachflag i høj kvalitet

Et beachflag er en både iøjnefaldende, billig og ikke mindst effektiv måde at reklamere for din virksomhed, dine produkter eller dine services. Med et beachflag møder du bogstaveligt talt kunderne i øjenhøjde og øger derved synligheden af dit brand. Og et beachflag kan bruges mange andre steder end blot ved stranden - f.eks. er det en nem og hurtig måde at skabe opmærksomhed på udstillinger, messer, events og festivaller, ligesom det er et iøjnefaldende reklameelement i butikker, stormagasiner og virksomheder.

Beachflag som blikfang for din virksomhed

Et beachflag er et meget praktisk og alsidigt reklame-element, som med en udskiftelig fod kan præsenteres udendørs såvel som indendørs. Udendørs vil det blafrende flag være et synligt og farvestrålende blikfang, og indendørs fungerer flaget blandt andet som et iøjnefaldende element på messer, konferencer og events. Her vil flagets unikke form tiltrække mere opmærksomhed end et almindeligt A-skilt. Et beachflag er super enkelt at sætte op og tage ned igen, og derfor kan du nemt og hurtigt tage det med på farten, hvis du skal afsted til et arrangement, hvor du har brug for at skabe synlighed omkring din forretning, dine produkter eller dit brand. Vores beachflag systemer leveres alle komplet med stof i høj, slidstærk kvalitet og fuld farveprint.

Beachflag i forskellige størrelser og modeller

Vores beachflag er fremstillet af letvægtige, men særdeles stærke og holdbare materialer. Flagstangen er fremstillet af 2-3 fleksible top-sektioner af fiber og en stabil bundsektion af aluminium, og selve flaget er fremstillet af slidstærkt polyester-stof, der holder sig pænt og farvestrålende i lang tid. Hos Nemprint kan du vælge mellem flere forskellige typer og størrelser af beachflag. Se illustrationerne herunder, og find netop den type beachflag, der passer til dit formål.

Du kan også vælge mellem forskellige typer fødder, alt afhængigt af om flaget skal placeres ude eller inde. Til udendørs brug kan du vælge mellem et jordspyd og en metalskrue, der garanterer at dit flag står stabilt i al slags vejr. Til indendørs brug kan du vælge mellem en enkel firkantet metalbase eller et metalkryds. Se billeder af de forskellige fødder til montering nedenunder. Vær opmærksom på, at du skal tilkøbe foden i menuen, hvis du ønsker en sådan.

 

 

Du kan downloade templates til flagene her. OBS: træk .pdf skabelonen oven på illustrator-ikonet på din computer. Det er spiller ingen rolle, om du bruger .pdf .eps eller .ai filen

Er du i tvivl om, hvordan du bruger skabelonen, finder du her en guide, der forklarer fremgangsmåden. Har du øvrige spørgsmål, eller er du i tvivl om noget med hensyn til din bestilling, er du velkommen til at kontakte os for vejledning.

Standard: 8 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 6 hverdage. Ekspres: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Beachflag
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse