Beachflag med tryk i høj kvalitet | Nemprint

Beachflag

beachflag uden stang
Beachflag, ekstra flag til dit system.
Beachflag straight med tryk
Beachflag til brug både ude og indendørs. Produceres fra 1 stk.
Bilfod til dæk
Sættes ind under dækket på bilen, passer til alle størrelser beachflag
Jordspyd
Jordspyd til beachflag, passer til alle modeller.
Metalplade Large
Anbefales til medium + large flag.
Vandbase Deluxe fra Nemprint
Kan bruges til både små og store beachflag, inde og ude.
Beachflag Square Varebillede
Beachflag til brug både ude og indendørs. Produceres fra 1 stk.
Beachflag Droplet Med tryk
Beachflag til brug både ude og indendørs. Produceres fra 1 stk.
Jordskue
Jordskue til beachflag, passer til alle modeller.
Kryds med vandpose
Metalkryds inkl. vandpose
Metalplade Small
Anbefales til small flag eller medium + large til indendørs brug.

Beachflag i høj kvalitet

Et beachflag er en både iøjnefaldende, billig og ikke mindst effektiv måde at reklamere for din virksomhed, dine produkter eller dine services. Med et beachflag møder du bogstaveligt talt kunderne i øjenhøjde og øger derved synligheden af dit brand. Og et beachflag kan bruges mange andre steder end blot ved stranden – f.eks. er det en nem og hurtig måde at skabe opmærksomhed på udstillinger, messer, events og festivaller, ligesom det er et iøjnefaldende reklameelement i butikker, stormagasiner og virksomheder. Et beachflag design kan variere meget efter formål, hvor det kan være alt fra store flotte billeder på højkvalitetsstof til tekstfokuserede flag med et klart og tydeligt budskab. Beachflag er både til privatpersoner og små og store virksomheder. 

Beachflag som blikfang for din virksomhed

Et beachflag er et meget praktisk og alsidigt reklame-element, som med en udskiftelig fod kan præsenteres udendørs såvel som indendørs. Udendørs vil det blafrende flag være et synligt og farvestrålende blikfang, og indendørs fungerer flaget blandt andet som et iøjnefaldende element på messer, konferencer og events. Her vil flagets unikke form tiltrække mere opmærksomhed end et almindeligt A-skilt. Et beachflag er super enkelt at sætte op og tage ned igen, og derfor kan du nemt og hurtigt tage det med på farten, hvis du skal afsted til et arrangement, hvor du har brug for at skabe synlighed omkring din forretning, dine produkter eller dit brand. Vores beachflag systemer leveres alle komplet med stof i høj, slidstærk kvalitet og fuld farveprint.

Et beachflag kan nemlig være en afgørende faktor for, om kunden får øje på dig i mængden. Derfor er designet, formatet og størrelsen på dit beachflag også en vigtig del af et beachflag. Beachflag design kan tage udgangspunkt i dit brands identitet, en kampagne, et konkret budskab til et specifikt event eller noget helt andet. En vigtig del er her opløsningskvalitet, som du er sikret ved beachflag fra Nemprint. Med beachflag fra Nemprint får du et billigt alternativ i høj kvalitet, der får din virksomhed ud over stepperne. Ved anvendelse af beachflag i din markedsføring kan du derfor også øge dit brands kendskabsgrad og potentielt øge salget.

Vores beachflag systemer leveres alle komplet med stof i høj og slidstærk kvalitet, fuld farveprint, en base og en praktisk taske, der beskytter flaget under transport, så du nemt kan tage det med dig på messer, konferencer, festivaller o. lign. Beachflag er samtidig nemt og hurtigt at samle sammen igen. Vi lover, at du ikke står og bøvler med sammenfoldning og mangelplads i tasken. Med vores beachflag kan du hurtigt komme videre.

Beachflag i forskellige størrelser og modeller

Vores beachflag er fremstillet af letvægtige, men særdeles stærke og holdbare materialer. Så du behøver ikke frygte vejret, når du skal afsted med dit beachflag. Til beachflaget tilhører en flagstang, som er meget modstandsdygtig. Flagstangen er fremstillet af to fleksible top-sektioner af fiber og en stabil bundsektion af aluminium, og selve flaget er fremstillet af slidstærkt polyester-stof, der holder sig pænt og farvestrålende i lang tid. Hos Nemprint kan du vælge mellem flere forskellige typer og størrelser af beachflag, så du er sikker på det passer til din netop din anledning. Husk altid at være opmærksomhed på, hvilke krav der er til størrelser og opsætning af beachflag til de anledninger, hvor du skal anvende dit beachflag. Se illustrationerne herunder, og find netop den type beachflag, der passer til dit formål.

HVORFOR VÆLGE OS?

FOKUS PÅ hurtig levering og GOD SERVICE

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

VORES KOMPETENCER

EKSPERTER I PRINT

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto