× Log ind

Fotoprint

Vi er leverandør af fotoprint, printet på ægte Canon fotopapir, printet med 8 farver, og kan leveres på opskummet plade så de er lige til at hænge op.

Storslået billedkvalitet. Med Canon's  helt nye 8-farvede fotoprinter CANON PRO 4000s , er der garanteret ydeevne og høj alder for billedægtehed, og kraften i Canon brand bag sig, er dette produkt til den professionelle fotograf.


Papirtyper.


180 g Matt - God til grafik og streger, kan også bruges til foto.


195g Semi-Gloss - Bruges til stort set alt. 90% af vores kunder vælger denne. Denne type er også den mest normale til arkitekt plancher.


260g Canon Pearl Photo paper Foto papir - Vores mest eksklusive papir. Bruges til billeder og præsentationer. Papiret har "lustre" overflade, hvilket er lidt nupret, lilgesom når man får fremkaldt et billede.


300 g Lærred - Til billeder der skal eftermonteres i rammer. (OBS billedet kommer uden ramme)


Opklæbning på skumpap


Ønsker du at få dit billede klæbet op på skumpap vælger du dette i menuen, dit billede er dermed klart til ophængning.


Der følger ikke kroge med til skumpap. Men du kan klikke at du vil have kroge med. Det koster 18 kr for 2 stk. kroge til skumpap. Vi anbefaler at de sættes 5 cm inde på pladen, og 15 cm. fra toppen. Sæt krogene skrå, så de følger snoren som man sætter i mellem dem.


Her er en lille guide der viser hvordan man monterer krogen på skumpap pladen.


OBS. Vi kan max. sende B1 skumpap. Da der er for stor risiko for at de bliver ødelagt i posten.

Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter, men kan hentes dagen efter.

Ekspres: Bestillinger før kl. 12.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Fotoprint
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse