Flyers | Køb Billige Flyers med Print Online | Nemprint.dk

Flyers (fra 10 stk)

Digitaltrykte eller lasertrykte flyers er det 90% af vores kunder vælger. Leveringstiden er som standard kun 1 hverdag (+ levering) og prisen er bedst ved små oplag under 1.000 A4 print.
Ved oplag over 1.000 A4 print, se vores priser for offset trykte flyers Der kan være meget at spare, men med længere leveringstid. Danmarks laveste priser på store og små oplag af flyers.

Flyers fra Nemprint

Hos Nemprint kan du købe billige flyers i høj kvalitet i mange forskellige papirtyper og udtryk. Du kan både købe digitaltrykte flyers, som leveres dag-til-dag eller offset-trykte flyers, der er billigere og tager 7 hverdage af producere. Disse kan dog kun benyttes ved større oplæg på minimum 2500 stk. Alle offset-printede flyers får blank lak som standard, men hvis du ønsker mat coatning, så skriv det blot i kommentarfeltet ved bestilling.

Derudover er alle vores flyers printet på vores nye Xerox Versant 2100 farveprinter, der sikrer et flot og enestående resultat.

Læs videre her på siden og bliv klogere på, hvilken type flyer, der passer til dine behov og ønsker. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til vores kundeservice, der altid sidder klar ved telefonerne og tasterne, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Papirtyper

De fleste kunder vælger papir i 170 g eller 250 g til flyers, men du kan også vælge at få trykt på 120 g eller 300 g karton – det kommer helt an på, hvilket udtryk du ønsker, dine flyers skal have. Vi gør dog opmærksom på, at hvis du har brug for foldede flyers, skal du kigge under foldere.

Du kan vælge mellem ubestrøget papir eller Algro Design. Ubestrøget papir har en grovere og mat overflade, hvorimod Algro Design er coated og dermed har en semi gloss overflade. Ligegyldigt, hvilket papir du vælger til tryk af dine flyers, kan du være sikker på, at det er Svanemærket.

Kachering

Når du skal have printet dine flyers, kan du også vælge at give dem en kachering. Kachering er en efterbehandling, der giver din tryksag et ekstra flot og lækkert udseende. Det er en tynd laminering, altså en plastfilm, der kommer på papiret. Det gør, at overfladen bliver stærkere, og selve trykket ser pænere ud. Kachering kan bruges på mange tryksager, og er særligt populært på:

  • Visitkort
  • Postkort
  • Omslag på bøger
  • Foldere
  • Flyers

Hvis du eksempelvis skal have printet flyers til en menu, kan en kachering være et klogt valg, da du både gør produktet mere modstandsdygtigt, men også flottere og mere eksklusivt at se på og røre ved.

Hos Nemprint tilbyder vi to forskellige slags kachering; Soft touch og blank.
Soft Touch kachering er toppen inden for kachering. Det giver en helt mat overflade uden genskin samt en silkeagtig overflade. Hos Nemprint anbefaler vi soft touch kachering til flyers, der skal have et eksklusivt udtryk.

Blank kachering giver en blank og fotoagtig overflade. Blank kachering er velegnet til tryksager med mange farver som eksempelvis postkort med fotografier.

Pris på flyers

Prisen på dine flyers vil variere alt efter, hvilket papir du vælger, om du ønsker kachering, hvor mange styks du har brug for og hvilken størrelse, du vælger. Du skal blot vælge dine præferencer nedenfor, og så generer vi automatisk prisen til dig med det samme, så du hurtigt kan se prisen på din bestilling. Du kan altid være sikker på, at du hos Nemprint får konkurrencedygtige priser på flyers.

 

Hvorfor er flyers så populære?

Der er mange gode grunde til, at flyers er så utrolig populære, for det er en nem måde at markedsføre sig på, hvad enten det er i forbindelse med events, slagtilbud, reception, materiale til messen eller noget helt andet.

Flyers virker på tværs af både brancher og aktiviteter – uanset om du skal sælge biltilbehør eller gøre opmærksom på et supertilbud, en kundeklub eller noget helt fjerde. Derudover har flyers også den fordel, at de er uhyre nemme at distribuere. Det er en nem måde at give folk noget med på vejen, som fanger og formidler effektivt. Netop sidstnævnte kan du få et par gode råd til nedenfor, som du kan overveje, når du designer dine flyers.

Flyerens indhold

Design af flyers er en spændende disciplin. Særligt, fordi et løsblad er velegnet til at kommunikere et kort og præcist budskab på, og dette bør derfor altid afspejle sig i overskriften, da den rette overskrift har stor indflydelse på, om flyeren bliver læst af din modtager. Det anbefales derfor at holde den kort.

Det er dog ikke kun overskriften, der skal holdes kort, for det anbefales nemlig også, at holde din flyer fri for lange og komplicerede sætninger. På denne måde sikrer du, at din modtager hurtigt kan afkode budskabet – tænkt altid ’less is more’, når du designer din flyer, for så kan du holde dit budskab kort og præcist og fange modtagerens interesse.

Apropos opfordring, så er det naturligvis en hel essentiel del af flyeren, at der følger en opfordring til handling med, så din modtager ved, hvad han eller hun skal foretage sig efter at have læst din flyer. Det kan være alt fra at invitere til et udsalg eller til at bede folk besøge din webshop. Hvis du gerne vil være en smule mere sikker på, at modtageren følger din handlingsopfordring, kan du overveje at give en god grund i form af et godt tilbud, en rabat eller lignende.

Overordnet så gælder det, at din modtager ofte ikke tager sig tid til at læse din flyer, og derfor er det altafgørende, at grafikken fanger blikket, er flot og i god kvalitet. Hvis du gør dette samtidig med, at du holder teksten kort og præcis og implementerer en opfordring til handling, så kan du ikke gå helt galt i byen med din flyer.

Brug begge sider

Husk, at du kan vælge at få trykt dine flyers på begge sider – både med farve eller som sort og hvid. Det giver dig mange kreative muligheder i forhold til at skabe din egen spændende flyer til netop dit arrangement. Du kan eventuelt bruge den ene side til at kommunikere ét skarpt budskab, din modtager let kan afkode, og så bruge bagsiden af din flyer til at uddybe dit budskab.

Hvis du i samspil med din flyer har brug for yderligere trykmateriale for at understrege dit budskab – det kunne eksempelvis være en plakat eller en folder – kan du også bestille disse direkte hos Nemprint til konkurrencedygtige priser.

Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 11.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 11.00 sendes 2 hverdage efter. Ekspres: Bestillinger før kl. 11.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 11.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto