Logo flag med tryk| Køb flag Med Tryk Online her | Hurtig Levering

Flag til flagstang

Flag printet på 100% polyester eller RPET (Recycled Polyester) der er godkendt til både ude og inde. Er B1 brandgodkendt (kræves der til skoler, messer og storcentre). Trykfiler leveres som PDF, i CMYK.

Har du brug for hjælp til at lave en trykklar PDF ? Få hjælp til layout her “Grafisk Assistance”. Hent vores templates til vores standard størrelser her.

Vi laver alle størrelser, har vi ikke den ønsket størrelse ? så send os en mail.

Flag størrelse Flagstang
100 × 70 cm / 150 × 100 cm 2 meter
150 × 100 cm / 180 × 120 cm 5 / 6 meter
225 × 150 cm 7 / 8 meter
300 × 200 cm 9 / 10 meter

Hvis du søger et reklameflag med eget logo, så er vores logoflag den perfekte løsning. Uanset om du ønsker dit logo eller et andet motiv printet på flaget, så kan vi levere et produkt i høj kvalitet og til landets bedste priser.

Du uploader bare din printfil og indtaster din ønskede størrelse til højre, hvorefter du modtager et logoflag, der er klar til at blive hængt op i en flagstang eller lignende.

Flagene med logo er med gennemtryk, hvilket vil sige, at printet vender spejlvendt på bagsiden – dette er standard indenfor tryk af logoflag. Flagene leveres med påmonteret flagbånd og flagkroge for nem montering.

Vores logoflag printes på 150 g polyester-stof med mesh (små vindhuller), der sørger for optimal holdbarhed i selv kraftig vind. Hullerne er ikke synlige med det blotte øje, når først logoflaget er hejst op i luften.

Vi anbefaler, at flagene tages ned ved kraftig vind.

Holdbarhed

Vores logoflag har typisk en holdbarhed på 4-6 måneder under normale danske vejrforhold. Efter denne periode kan flaget begynde at vise tegn på slitage ved kantene, medmindre det tages ned under dårligt vejr som storm og uvejr. Generelt bør man forvente at udskifte flaget mindst én gang om året, medmindre det er placeret i et læområde, hvor det kan holde i flere år.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker rådgivning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der står klar til at hjælpe dig.

Guide til valg af størrelser på flag

Flagets længste led skal være ca. 25% af flagstangens højde. 8m flagstang = 2m flag på længste led.

Alternative produkter

Udover vores logoflag tilbyder vi også andre produkter inden for storformat bannere. Tag et kig på vores udvalg af bannere i forskellige størrelser og materialer her. Du kan også udforske vores sortiment af roll-up bannere, der er ideelle til præsentationer og events, her. Hvis du har brug for en effektiv måde at promovere din virksomhed udendørs, så tjek vores udvalg af beachflag her.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til dine behov. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for assistance.

Standard: 6 hverdage Ekspres: 4 hverdage

Tilpas produkt

Vælg antal:

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto