Digitaltrykte flyers kan leveres dag-til-dag. Hurtig levering.

Renskårede flyers

Digitaltrykte flyers kan leveres dag-til-dag. Offsettrykte flyers, er billigere, men tager 7 hverdage at producere, og kan kun vælges ved større oplæg som er min 2.500 stk.

Papirtyper

De fleste kunder vælger 170g eller 250g til flyers, men du kan også vælge at få trykt på 120g eller 300g karton. Har du brug for foldet flyers, skal du kigge under foldere. Det ubestrøgede papir har en lidt grovere og meget mat overflade, Algro design er coated med en semi gloss overflade. Alt papir til flyers er desuden svanemærket.

Produktionstid

Standard (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes / kan afhentes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter (ofte før), men kan hentes dagen efter. Express: Bestillinger før kl. 14.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Har du en hasteopgave, kan vi i mange tilfælde printe hurtigere end angivet herover. Kontakt os på tlf.  8613 6077.

Sådan kommer du i gang

Vælg format, farver og antal, og tryk på en pris for at lægge ordren i indkøbskurven.

Kachering

Kachering er en efterbehandling, som gør din tryksag rigtig lækker. Det er en tynd laminering, altså en plastfilm, der kommer på papiret. Det gør at overfladen bliver stærkere, og selve trykket ser pænere ud. Kachering kan bruges på mange tryksager. De mest populære at kachere er visitkort, postkort, omslag på bøger og foldere (f.eks. en menu). Nemprint tilbyder to slags kachering; Soft Touch og Blank. Soft Touch kachering er toppen inden for kachering. Det giver en helt mat overflade uden genskin. Og det giver en silkeagtig overflade. Hos Nemprint anbefaler vi softtouch kachering til alt hvad der være luksusagtigt. Blank kachering giver en blank fotoagtig overflade. Blank kachering er velegnet til tryksager med mange farver, som f.eks. postkort med fotografier.

Herunder er et eksempel på blank kachering.

Inden du bestiller

Husk at læs vores retningslinjer for beskæring samt filtyper.

Offset print: Gloss og mat coatning er incl. i prisen. Gloss er standard

Alle offset printet flyers får blank lak som standard. Hvis du ønsker mat coatning, så skriv det i kommentarfeltet ved bestillingen. Alle flyers er printet på vores nye Xerox versant 4100 farveprinter.
Mere om tryk af flyers

Hvorfor er flyers så populære?

Der er der mange gode grunde til, for flyers er en nem måde at reklamere på, hvad enten der er tale om events, slagtilbud, reception, materiale til messen eller noget helt andet. De virker nemlig på tværs af både brancher og aktiviteter – uanset om du skal sælge biltilbehør eller gøre opmærksom på outlet, supertilbud, kundeklubber eller meget andet. Dertil har løsblade, som de kaldes på dansk, den fordel at de er uhyre nemme at distribuere. Det er en nem måde at give folk noget med på vejen, som fanger og formidler effektivt. Netop sidstnævnte kan du få et par gode råd til her, som du kan overveje, når du designer dine flyers.

Flyerens indhold

Design af flyers er en spændende disciplin. Særligt fordi  et løsblad er velegnet til at kommunikere et kort og præcist budskab. Dette bør afspejle sig i overskriften, da den rette overskrift har stor indflydelse på, om flyeren bliver læst af din modtager. Det anbefales derfor at holde den kort.
Det med at holde det kort, er dog ikke kun gældende for overskrifter. Det anbefales at holde din flyer fri for lange indviklede sætninger, så din læser hurtigt afkoder budskabet. Her kan du tænke på den gode gamle ”less is more” parole, der opfordrer til at holde det enkelt og præcist.
Apropos opfordring, så er det naturligvis en hel essentiel del af flyeren, at der følger en opfordring til handling, så din modtager ved, hvad han skal foretage sig efter at have læst din flyer. Det kan være alt fra at invitere til et udsalg til at bede folk besøge din webshop. Hvis du gerne vil være en smule mere sikker på, at din modtager også følger din handlingsopfordring, kan du overveje at give en god grund i form af et godt tilbud, rabatter eller lignende.
Generelt kan man sige om flyers og løsblade, at modtageren sandsynligvis ikke gider læse for meget, hvorfor det er vigtigt med flot grafik og godt billedmateriale, der akkompagnerer kort og præcis tekst med fokus på, at modtageren skal foretage en handling.
Kort fortalt skal din modtager lynhurtigt se hans eller hendes fordele i at benytte netop dit tillokkende tildbud.

Brug begge sider

Husk at du kan vælge at få trykt dine flyers på begge sider – både med farve eller som sort og hvid. Det giver dig mange kreative muligheder i forhold til at skabe din egen spændende flyer til netop dit arrangement. Skal du bruge en flot matchende plakat, er vi ligeledes leveringsdygtige i dette format.
Bestil dine helt egne flyers lige her fra siden eller kontakt os for at høre mere.

Log ind på din konto