Gulvmarkeringer | Stort Udvalg Online hos Nemprint.dk | Prismatch

Skilte & gulvmarkering

dots
Prikker til gulvmarkering, trykkes på 1-3 dage. Kan bruges til skoler og lagerhal.
pil 2
Gulvfolie pile
mægler skilt XL
Trykt i fuld farve 4+0, print på én side inkl. i pris. Trykkes fra: 1 stk. Produktionstid fra: 2 dage. (standard 5 dage)
fodspor
Fodspor til gulvmarkering, trykkes på 1-3 dage. Kan bruges til skoler og lagerhal.
Mæglerskilt Medium
Trykt i fuld farve 4+0, print på én side inkl. i pris. Trykkes fra: 1 stk. Produktionstid fra: 2 dage. (standard 5 dage)
Navneskilt med magnet
Navneskilte med magnet og print i fuld farve. flere varianter.

Gulvmarkering er nyttigt i mange situationer. Måske skal det bruges i et indkøbscenter eller butik, på lageret eller i institutioner. Uanset om du skal give information, guidelines, udsmykke gulvet eller noget helt andet, så kan du bruge gulvmarkeringer. Her på siden har vi samlet forskellige former for markeringer, så tag et kig og find lige den type, du mangler hos Nemprint.dk. 

Gulvmarkering er praktisk og dekorativt

Gulvmarkering kan bruges alverdens steder. Markeringen på gulvet er smart, når du skal informere, give retningslinjer eller guidelines eller ønsker at dekorere gulvet. 

Gulvmarkering er oplagt i storcentre og butikker. Her kan det eksempelvis bruges til at vise vej til udgangen af butikken eller som guidelines til at føre kunderne rundt i gangene. 

Gulvmarkering er også smart i byggemarkedet eller på et lager, hvor markeringerne kan informere og hjælpe kunder og medarbejdere. Vores gulvmarkering tåler nemlig nemt truckkørsel og kørsel med andre tunge maskiner. 

Skoler, vuggestuer, børnehaver og plejehjem er også nogle af de steder, hvor gulvmarkering er virkelig smart. Her kan gulvmarkering eksempelvis bruges til at dekorere gulvet, så børnene kan hoppe fra den ene farverige plet til den anden i en sjov leg. Hos Nemprint.dk har vi også flotte fodspor til gulvet, som kommer i flere størrelser. Brug de mindste børnefodspor i børnehaven eller vuggestuen og tydeliggør de vigtigste ruter rundt i institutionen.  

Gulvmarkering øger sikkerheden

Hos Nemprint.dk finder du gulvmarkering i flere former og farver. Vores gulvfolie er lavet i et skridsikkert R9 EU-godkendt laminat, og det sikrer en lang holdbarhed. De kan hæfte på alle overflader, og de er derfor rigtig praktiske i mange situationer. 

Du finder pile, prikker, fodspor og guidelines til coronaforhold. Corona-mærkaterne giver en øget sikkerhed i alt fra butikker, plejehjem, hospitaler, supermarkeder og mange flere steder.

Find mange former for gulvmarkering hos Nemprint

Vi producerer hver enkelt ordre på bestilling, og derfor kan du altid henvende dig til os på info@nemprint.dk eller på tlf. 86 13 60 77, hvis du har specielle ønsker om mål, print af logo på gulvmarkeringen eller andet. Vi sørger for en god service og hurtig levering, så du hurtigst muligt kan få dine varer hjem og i brug. 

Tag et kig her på siden og bliv klogere på dine mange muligheder for gulvmarkering.

HVORFOR VÆLGE OS?

FOKUS PÅ hurtig levering og GOD SERVICE

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

VORES KOMPETENCER

EKSPERTER I PRINT

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto