Tryk på Tekstil | Køb Tryk på Diverse Tøj Her | Prismatch!

Tøj med tryk (MENU)

Digital print på tekstil

Digital print på tekstiler kan have mange funktioner. Print kan blandt andet bruges til at udtrykke din personlige stil, være en sjov eller personlig gave eller skabe en samhørighedsfølelse på arbejdspladsen, fritidsklubben, skole- eller gymnasieklassen.

Her på siden kan du finde alle vores muligheder for tekstiltryk. Du kan både få tekstiltryk til ét unikt design eller bestille en hel stak af designet hjem. Uanset om du skal bruge digital print på tøj, tasker, kasketter eller andet, så kan du finde det her hos Nemprint.

Tekstiltryk på tøj, tasker og hatte

Mulighederne er uendelige, når det kommer til digitale prints på tekstiler. Måske er du på udkig efter en sjov gave til fars dag eller til en kollega, en personlig fødselsdagsgave eller at give dig selv en trøje med lige det print, du altid har tænkt på.  

Tekstiltryk er også populært at bruge i fritidsklubben, på arbejdet, på en studietur med gymnasieklassen, på gymnastikholdet eller til et event. Printet giver hurtigt en fællesskabsfølelse og tilhørsforhold, når alle i gruppen har et matchende print eller logo på eksempelvis hoodies, t-shirts, kasketter eller muleposer. Måske er det firmaets logo, der skal printes på en t-shirt, golfklubbens motto, der skal printes på kasketten eller et helt nyt og unikt design, du vil have trykt på en hoodie. 

Få dit ønskede print på tekstil hos Nemprint

Hos Nemprint kan du få dit ønskede tryk printet på mange former for tekstil. Vi kan garantere en kvalitet, der er helt i top, fordi vi selv producerer alle tekstilerne i vores egen in-house produktion. Du kan vælge mellem tekstiler i flere farver, størrelser og designs og vælge lige den placering, hvor dit print skal sidde.  

Har du særlige ønsker til dit print på tekstil? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 86136077 eller skrive en mail til info@nemprint.dk, og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Kig i vores onlinekatalog, og se vores kæmpe udvalg tekstiler. Vi kan trykke på alle varer i kataloget. Find det produkt du ønsker, send os en mail med link til produktet, og din trykfil. Så laver vi et skrædersyet tilbud. Minimum bestillinge fra kataloget er 10 stk, pr. varer.

HVORFOR VÆLGE OS?

FOKUS PÅ hurtig levering og GOD SERVICE

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

VORES KOMPETENCER

EKSPERTER I PRINT

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto