× Log ind

Hvad skal der stå på et visitkort?

Visitkortet er en effektiv måde at markedsføre sig på over for partnere og potentielle kunder. Det er nemt at have med i inderlommen eller pungen, og får dig og din virksomhed til at fremstå professionel. Det er utroligt vigtigt, at visitkortet altid er opdateret med de korrekte oplysninger, da det har en kontaktetablerende funktion og mister sin egenskab, hvis alle informationer ikke er up to date.

Derudover bør visitkortet indeholde relevante oplysninger som:

  • Firmanavn og logo
  • Dit navn og professionelle titel
  • Fysisk adresse
  • Webadresse
  • Telefonnummer (evt. overordnet og direkte)
  • E-mailadresse

Hvis din virksomhed skaber værdi for kunden ved hjælp af sociale medier, bør du overveje også at inddrage oplysningerne om dine profiler. Husk at udnytte begge kortets sider og gerne med et grafisk element som virksomhedens logo på forsiden og kontaktoplysninger på bagsiden. Alle visitkort er individuelle og personlige, så prøv dig frem med designet indtil den sidder lige i skabet.

Skab en rød tråd med dit visitkort

Det er altid en god idé at skabe en rød tråd mellem virksomhedens øvrige visuelle identitet og selve visitkortet. Det kan eksempelvis være samme design og farvekomposition som på hjemmesiden, de flyers og foldere der deles ud, plakater etc. På den måde skaber I et fuldendt billede af virksomhedens grafiske elementer, som går igen på alle de forskellige touch points. Det skal således være nemt for kunden at genkende din virksomhed blot ved at se visitkortet.

Når du er ude at mødes med kunder eller samarbejdspartnere, repræsenterer du din virksomhed og hele brandet. Derfor bør du efterlade, hvem end du kommunikerer med, et godt indtryk og sørge for, at det er lige præcis din virksomhed, der er top of mind. Det sikrer du blandt andet med et veldesignet visitkort, der er 1:1 med din virksomheds visuelle identitet.

Til dig, der gerne vil give den ekstra gas med designet af dit visitkort og ikke vil nøjes, så er der hos Nemprint mulighed for at bestille dine visitkort i ekstra kraftig kvalitet. Du kan vælge mellem flere forskellige typer papir afhængigt af, hvor eksklusivt du ønsker produktet.

Læs mere om visitkort.