× Log ind

T Shirts med tryk

T-shirts med tryk i store og små oplag. Vores t-shirts er digitalt trykt med farven direkte ned i tøjet, hvilket giver et flot og blødt tryk. Med en af Danmarks største digitale trykmaskiner til t-shirts kan vi garantere høj kvalitet - og en pris, der med garanti er i bund. OSB! Du skal udfylde en ordreseddel, hvor du vælger farver og størrelser. Upload den sammen med din tryk-fil. Vi sender derefter en mock-up til godkendelse.

Ordreseddel Basic Tee.

Ordreseddel Premium Tee.

Lækre t-shirts med tryk fra Nemprint

Nemprint omsætter dit design til en flot t-shirt med print, der trykkes på moderne maskiner. Vi tilbyder lækre, bløde undertrøjer, t-shirts, poloer, hoodies m.m., og vi har både produkter velegnet til kolde og varme temperaturer samt tøj til sportsarrangementer.

Vi kan levere tøj med tryk i både baby-, børne-, herre- og damestørrelser, så der altid er et produkt, der passer til netop dine ønsker. Kort sagt har vi t-shirts og trøjer til alle aldre og køn - så vi kan levere den helt rigtige løsning på blødt og behageligt bomuld.

Du kan bestille dine t-shirts med tryk via vores ordreformular her på siden, men du er også velkommen til at sende os en mail, hvis du har en ordre, der ikke kan klares igennem vores hjemmeside.

T-shirts med tryk i høj kvalitet

Hos Nemprint laver vi t-shirts med tryk i både store og små oplag. Vores t-shirts er digitalt trykt med farven direkte ned i tøjet, hvilket giver et flot og blødt tryk. Med en af Danmarks største digitale trykmaskiner til t-shirts kan vi garantere høj kvalitet - og en pris, der med garanti er i bund.

Når du bestiller t-shirts med tryk hos Nemprint, skal du udfylde en ordreseddel, hvor du vælger farver og størrelser. Denne ordreseddel skal uploades sammen med din tryk-fil, og derefter sender vi et mock-up til godkendelse.

Vi kan levere t-shirts med tryk i to kvaliteter: Basic og Premium. Vores Basic t-shirt er en af de meste solgte t-shirts i Europa. Fruit of the Loom value tee er en lidt mere løstsiddende model end vores t-shirt i premiumkvalitet og fås i unisex- og børnestørrelser.
Du kan downloade produktblad her og Ordreseddel Basic Tee.

Vores Premium t-shirt er en lidt mere faconsyet model, der er udført i blødere bomuld. Premium er en super lækker t-shirt, som vi anbefaler, hvis den skal kunne bruges igen og igen. Premium t-shirten fås til både herrer, damer og børn og er Øko-tex 100-certificeret, hvilket vil sige at den ikke indeholder kemiske stoffer, der kan skade kroppen. Du kan downloade produktblad her og Ordreseddel Premium Tee.

Hos Nemprint kan vi levere t-shirts med tryk på kort tid, så hvis du har en hastesag, kan du trygt henvende dig til os. Her kan du se en video fra en ekspresordre til bandet Scarlet Pleasure, der skulle bruge merchandise i forbindelse med en koncert. Her leverede vi 200 t-shirts i løbet af blot 5 timer.

Prikken over i’et til firmaer

T-shirts med tryk er den perfekte prik over i’et til firmaarrangementer.

Det kan være både til messer, sportsbegivenheder eller andre arrangementer, hvor medarbejderne skal have en fælles ”uniform”. I disse tilfælde er en t-shirt med eget tryk, designet til anledningen, en ganske effektiv måde at skabe sammenhørighed på, så andre kan se, at du og dine medarbejdere hører til en bestemt stand på messen eller lignende.

Det er en god måde at skabe positiv opmærksomhed på, og det er helt sikkert lettere at huske et flot farverigt udtryk end et traditionelt navneskilt.

Print på t-shirt er hverken en besværlig eller omkostningstung bestilling for virksomheder. Det er en ganske enkel proces, hvor du let kan krydse dine valg af og afsende din bestilling. Jeres t-shirts, poloer eller bluser med tryk leveres herefter inden for kort tid - naturligvis i høj kvalitet og helt klar til brug.

T-shirts med tryk til studerende

Er I en gruppe elever eller studerende, der skal have lavet tryk til studietur, studenterkørsel eller trøjer for efterskolen, klarer vi jobbet for jer. Vi printer jeres eget unikke design på både almindelige t-shirts, poloer eller den altid populære hættetrøje, så I kan få jeres helt eget tøj, der altid vil minde jer om jeres skolegang.

Når I laver jeres egen sjove trøje eller t shirt med tekst og motiv, er det nemlig ikke blot et stykke tryk på stof. Det er et minde, der fortæller historien om jeres tid som klasse, tiden på gymnasiet, handelsskolen, efterskolen eller et helt fjerde sted, hvor I delte minder.

Af samme årsag er vi stolte af at kunne levere et flot print, der er langtidsholdbart og vaskeægte. Så kan du nemlig bevare de gode minder resten af dit liv.

Bestilt trygt dine t-shirts, poloer eller hættetrøjer med tryk hos Nemprint - vi sender dig altid et mock-up inden vi sætter gang i produktionen - på den måde kan du være helt sikker på, at resultatet lever op til dine ønsker og forventninger.

 

 

 

Standard: 6 hverdage

Ekspres: 1-3 hverdage.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

T Shirts med tryk
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse