× Log ind

T Shirts med tryk

T-shirts med tryk i store og små oplag. Vores t-shirts er digitalt trykt med farven direkte ned i tøjet, hvilket giver et flot og blødt tryk. Med en af Danmarks største digitale trykmaskiner til t-shirts kan vi garantere høj kvalitet - og en pris, der med garanti er i bund. OSB! Du skal udfylde en ordreseddel, hvor du vælger farver og størrelser. Upload den sammen med din tryk-fil. Vi sender derefter en mock-up til godkendelse.

Ordreseddel Basic Tee.

Ordreseddel Premium Tee.

Du vil altid modtage et mock-up inden trykning af din T-shirt.

2 kvaliteter: Basic og Premium.

Vores Basic Tshirt er en af de meste solgte Tshirts i Europa.  Fruit of the Loom value tee er en lidt mere løstsiddende model end vores premium kvalitet. Den fås i unisex og børn. Download produktblad her.   Download ordreseddel her.

Vores Premium t-shirt er en lidt mere facon-syet model, og blødere bomuld, en super lækker t-shirt som vi klart anbefaler hvis det er en trøje der skal bruges igen og igen. Fås til både herre, damer og børn. Download produktblad her. Download ordreseddel her.

Dette produkt er Øko-tex 100 certificeret. Øko-tex 100 er et kvalitetsstempel på, at vores produkter ikke indeholder kemiske stoffer, som kan skade kroppen.

Se en video fra vores produktion, en ekspres ordre til bandet Scarlet Pleasure, merchendise til en koncert. 200stk leveret på 5 timer.

Her hos Nemprint omsætter vi dine design til en flot t-shirt med print, der trykkes på moderne maskiner. Vi tilbyder lækre, bløde undertrøjer, t-shirts, poloer, hoodies m.m. og har både produkter velegnet til kolde og varme temperaturer samt sportsarrangementer. Tøjet fås i både baby-, børne-, herre- og damestørrelser, så der altid er et produkt, der passer til netop dine ønsker. Kort sagt har vi t-shirts og trøjer til alle aldre og køn - så vi kan levere den helt rigtige løsning på blødt og behageligt bomuld, lige der hvor der er brug for det. Send os en mail hvis du har en ordre der ikke kan klares igennem vores hjemmeside.

Prikken over I’et til firmaer.

T-shirts med print er den perfekte prik over I’et til arrangementer. Det kan være både til messer eller andre arrangementer, hvor medarbejderne skal have en fælles ”uniform”. I disse tilfælde er en t-shirt med eget tryk til anledningen en ganske effektiv måde at skabe sammenhørighed på, så andre kan se, at du og dine medarbejdere hører til en bestemt stand på messen eller lignende. Det er en god måde at skabe positiv opmærksomhed på, og det er helt sikkert lettere at huske et flot farverigt udtryk end et traditionelt navneskilt.

Print på T-shirt er ikke en hverken besværlig eller omkostningstung bestilling for virksomheder. Det er en enkel proces, hvor du let indfører dine valg og sender til bestilling. Jeres t-shirt, poloer eller måske bluser med tryk leveres herefter inden for kort tid - i høj kvalitet og helt klar til brug.

Studerende og studenter

Er I en gruppe elever eller studerende, der skal have lavet tryk til studietur, studenterkørsel eller trøjer for efterskolen, klarer vi jobbet for jer.

Vi printer jeres eget unikke design på både almindelige t-shirts, poloer eller den altid populære hoodie trøje, så I kan få jeres helt eget tøj.

Når i laver jeres egen sjove trøje eller t shirt med tekst og motiv, er det ikke blot et stykke tryk på stof. Det er et minde, der fortæller historien om jeres tid som klasse, tid på gymnasiet, handelsskolen, efterskolen eller et helt fjerde sted, I delte minder. Af samme årsag er vi stolte af at kunne levere et flot print, der er langtidsholdbart. Så kan du nemlig bevare de gode minder - og selvfølgelig også nyde at gå i den behagelige kvalitet fra jeres helt særlige tøj.

Standard: 6 hverdage

Ekspres: 1-3 hverdage.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

T Shirts med tryk
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse